Cadastru geodezie Bucuresti-Sector 1

Black Light SRL

Cadastru geodezie Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cadastru geodezie Bucuresti-Sector 1: Black Light SRL.

  Cu o experienta de aproape 25 ani in domeniul Geomaticii si al Geoinformaticii, Black Light este o companie romaneasca, capabila sa furnizeze solutii si servicii de inalta calitate, recunoscute de profesionistii din intreaga lume.
  Sustinuta de lideri de talie mondiala, Black Light furnizeaza solutii valoroase impreuna cu echipamente de precizie si software-uri complexe, acelor competitori care creioneaza viitorul societatii in care traim.
  Fiind responsabila de Romania si de tarile invecinate, Black Light ofera solutii care integreaza senzori, software-uri, cunostinte si un flux de lucru eficient intr-un ecosistem inteligent de informatii care furnizeaza date clare in timp real.
  Black Light este focusata pe tehnologia informatiei care captureaza, masoara si vizualizeaza datele folosite in diverse domenii de activitate precum: Geodezie, Topografie, Inginerie, GIS, Cartografie, Constructii, Arhitectura, Scanare si Modelare 3D, Fotogrammetrie si multe altele.
Suntem recunoscatori tuturor clientilor si partenerilor pentru increderea acordata companiei noastre!

Servicii

Servicii Geodezie

1. Determinarea reţelelor planimetrice
2. Determinarea reţelelor geodezice de ordin superior prin utilizarea tehnologiei GNSS şi a staţiilor de referinţă permanente din cadrul Reţelei Naţionale de Staţii GNSS Permanente (RN-SGP)
3. Determinarea rețelelor altimetrice

Galerie foto