Asigurari Pitesti

CONDOR BROKER DE ASIGURARE S.R.L.

Asigurari Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asigurari Pitesti: CONDOR BROKER DE ASIGURARE S.R.L..

 Suntem o societate cu sediul in Pitesti, care presteaza servicii de brokeraj in asigurari. Societatea este infiintata in anul 2004, iar personalul societatii are o experienta de peste 11 ani in domeniu asigurarilor. Avem incheiata o polita de asigurare de raspundere profesionala cu limita de raspundere de 1.712.000 la o companie de top.
 In zilele noastre, riscul este pe prima pagina a tuturor ziarelor. In calitatea sa de unul dintre cei mai mari brokeri judeteni, in consultanta strategica de risc si brokeraj in asigurari, Condor Broker si dedica activitatea gasirii oportunitatilor in riscuri. Angajamentul nostru fata de clienti este de a transforma riscul din incertitudine n avantaj competitiv, de a construi o diagnosticare riguroasa, o abordare a costului total al riscului care ajuta companiile sa integreze riscul ca si element fundamental in strategia acestora.
 O atentie deosebita se acorda controlului si gestionarii riscurilor, etapa in care activitatea nostra include elaborarea atat a unor recomandari, vizand perfectionarea mijloacelor de protectie impotriva riscurilor, cat si a unui program de gestionare si control al acestora, optim din punct de vedere al acoperirii si costurilor finale.  Oferim asistenta juridica pe baza colaborarii cu "Cabinet de Avocat Pufu Cristina Georgeta".

Servicii

  • RCA 
  • CASCO 
  • Medicale 
  • Locuinte

Galerie foto