Audit financiar Bucuresti-Sector 1

LIDER CONTEXPERT S.R.L.

Audit financiar Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Audit financiar Bucuresti-Sector 1: LIDER CONTEXPERT S.R.L..

  Firma noastra de contabilitate concureaza cu succes la aplicarea corecta a standardelor contabile, dobandind prin reprezentantii sai un nivel profesional necesar care sa sustina si sa accepte schimbarile din domeniul financiar-contabil.
  In decursul desfasurarii activitatii firmei noastre, colectivul de contabili s-a preocupat de pregatirea continua a nivelului profesional. Astfel, la recomandarea expertului contabil coordonator au fost incepute si finalizate studii economice superioare, au fost finalizate stagiile privind obtinerea calitatii de expert contabil sau au fost promovate examene de admitere si in curs de efectuare a stagiului privind obtinerea calitatii de auditor financiar.
  Pentru mentinerea la nivel ridicat si in actualitate a cunostintelor profesionale, managerul firmei noastre de contabilitate initiaza zilnic sau de cate ori este nevoie training referitor la nolile aparitii legislative, comentarea, intelegerea aplicarii acestora astfel incat sa se asigure ca tot colectivul a fost informat si a inteles corect aparitia sau modificrea legislativa aparuta.

Servicii

Servicii de audit
  Auditorul financiar este profesionistul autorizat de catre CAFR care preia informatiile din raportarile financiare ale entitatilor si le analizeaza in vederea formularii unui Raport de opinie menit sa constituie element de decizie. Serviciile de audit oferite de catre auditorul financiar al firmei noastre se refera la:

  • servicii de audit statutar - asupra situatiilor financiare
  • auditul financiar al procedurilor de tinere a contabilitatii
  • auditul financiar al contabilizarii cheltuielilor sociale
  • auditul financiar asupra situatiei fiscale
  • auditul financiar asupra conturilor de clienti