Audit financiar Bucuresti-Sector 3

ACTIV EXPERT BUSINESS

Audit financiar Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Audit financiar Bucuresti-Sector 3: ACTIV EXPERT BUSINESS.

  Activ Expert este o echipa profesionista, tinara infiintata in 2003 dar cu experienta si expertiza in domeniul contabilitatii si auditului, avand structura personalului de la debutanti pana la experti cu experienta.
  Suntem o firma de contabilitate si audit financiar, oferim clientilor nostrii servicii profesionale, personalizate acoperind toata gama de nevoi pentru compartimentul financiar contabil si de afaceri. Noi credem in valoarea unei relatii indelungate, vedem in fiecare client un partener, si credem cu adevarat ca succesul nostru este un rezultat al succesului tau. Ne angajam sa oferim o atentie deosebita, personala pentru clientii nostri.
 Contabilitatea nu implica numai integistrari contabile si raportari pentru institutiile statului. Contabilitatea furnizeaza indicatori importanti pentru dezvoltarea afacerii si numai printr-o analiza profunda in functie de specificul activitatii corelata cu fiscalitatea si oportunitatile fiscale puteti maximiza profiturile si dezvoltarea durabila a firmei.
  Pentru noi contabilitatea nu inseamna numai conturi si cifre si stim cat de importante sunt datele financiare ale companiei si de aceea extragem ceea ce este important pentru creserea afacerii, date importante pentru bugetare si planificare, date extrase in timp util pentru luarea deciziilor. Asiguram rapoarte personalizate cu date extrase din contabilitate pentru consolidatea situatiilor financiare si analize de tip business pentru corporatii si organizatii.
  Misiunea noastra este de a continua sa funizam servicii integrate ( contabilitate, audit finaniar, consultanta fiscala si juridica) la cel mai inalt nivel de competenta, expertiza si profesionalism.

Servicii

 Auditul situatiilor financiare consta in verificarea a situatiilor financiare ale unei entităţi juridice, cu scopul de a exprima o opinie de audit destinata sa ofere o asigurare rezonabila ca situatiile financiare sunt prezentate in mod corect, in toate aspectele semnificative, si / sau sa dea o imagine fidela si corecta, in conformitate cu cadrul de raportare financiara.

Servicii de audit

  • Auditarea si certificarea situatiilor financiare in conformitate cu standardele de audit
  • Audit de conformitate privind implementarea finantarilor nerambursabile din fonduri comunitare
  • Audit intern privind examinarea obiectiva a activitatilor unei organizatii in scopul furnizarii unei evaluari independente a managementului riscului, controlului si proceselor de conducere a acesteia

Galerie foto