Audit financiar Bucuresti-Sector 5

S.C. EXCELCONT S.R.L.

Audit financiar Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Audit financiar Bucuresti-Sector 5: S.C. EXCELCONT S.R.L..

  EXCELCONT este o societate comerciala cu o vasta experienta in domeniul financiar-contabil incepand cu anul 1992.
  De experienta acumulata si de personalul calificat beneficiaza in prezent peste 200 de societati comerciale din Bucuresti si Timisoara, cu diverse domenii de activitate (comert en-gross si en-detail, productie, import, export, servicii, constructii, investitii imobiliare, cabinete individuale, asociatii fara scop lucrativ, etc).
  Suntem membrii CECCAR din anul 2000, CAFR din anul 2003 si CCFR din anul 2008. De asemenea, din anul 2014 suntem autorizati pentru efectuarea auditurilor pe fonduri europene.
  Dezvoltarea firmei s-a realizat in timp, progresul inregistrandu-se atat odata cu cresterea numarului de clienti, cat si prin calitatea serviciilor oferite care s-au oglindit in performantele inregistrate de clientii nostri.
  In urma colaborarilor avute in tara in anul 2001 a luat fiinta sucursala din Timisoara. Colectivul societatii este compus din personal calificat – economisti, contabili autorizati, auditori, experti contabili, inspector resurse umane, jurist.
  Societatea dispune de infrastructura necesara (tehnica de calcul, programe de specialitate) care i-a permis o crestere a calitatii serviciilor sale, oferind flexibilitate si randament in realizarea cu promtitudine si profesionalism a lucrarilor incredintate.
  Prestam lucrari de audit si expertiza pentru societati romanesti cu capital autohton si strain. Redactarea lucrarilor poate fi efectuata in mai multe limbi de circulatie.
  Departamentul juridic ofera servicii de constituire societati comerciale, ONG-uri si va poate reprezenta in relatia cu Registrul Comertului.
  Obiectivul nostru este de a oferi clientilor suport in optimizarea afacerii si de a-i proteja in raport cu riscurile in afaceri.

Servicii

S.C. EXCELCONT S.R.L. ofera servicii de :

  • Evidenta contabila
  • Audit financiar
  • Consultanta financiara
  • Resurse umane
  • Juridic

 

Program
Luni-Vineri: 8:30 – 17:30

 

Galerie foto