Audit financiar Voluntari

Total Audit Consulting

Audit financiar Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Audit financiar Voluntari: Total Audit Consulting.

Ne mandrim cu 18 ani de experienta pe piata.
  Total Audit este una dintre cele mai performante companii independente, cu capital social integral romanesc, in domeniul serviciilor contabile, de consultanta, salarizare si audit.
  Total Audit Consulting beneficiaza de o echipa dinamica, proactiva, profesionista si implicata in directia satisfacerii eficiente a oricaror nevoi economice, financiare si fiscale.
  Experienta noastra este construita pe baza aptitudinilor fiecarui membru al echipei. Astfel, fiecare client beneficiaza de cunostintele, experienta si abilitatile intregii firme, inclusiv in controlul modului de calcul si virare a impozitelor si taxelor.
  Sistemul de lucru pe care se bazeaza colaborarea cu fiecare client, diversitatea industriilor cu care interactionam zilnic, serviciile complete, integrale si unicitatea unor pachete pe care le oferim sunt doar cateva dintre argumentele cu care sustinem colaborarea dintre noi si dumneavoastra.
Posibilitatea de a beneficia de serviciile unei intregi echipe intr-o relatie bazata pe comunicare sigura, eficienta si confidentiala i-a determinat pe clientii nostri sa aleaga Total Audit Consulting ca partener de incredere pentru sustinerea afacerii lor.
  Atentia acordata detaliilor, timpilor de lucru, legislatiei si transpunerea tuturor informatiilor in parghii de sustinere constituie principalele motive pentru care clientii nostri au decis sa ne transfere responsabilitati majore, carora noi le raspundem cu profesionalism si seriozitate.

Servicii

 Expertiza noastra profesionala ne-a permis elaborarea unor metodologii si proceduri de audit financiar proprii adaptate la domenii diverse de activitate, astfel incat suntem siguri ca putem indeplini cerintele specifice ale companiei tale.
 Pentru noi un audit financiar inseamna mai mult decat cifre si grafice, rapoarte si informatii cu un volum imens! Avem o abordare unica, prin care punem accent pe o intelegere completa a afacerii tale, a riscurilor cu care te confrunti, astfel incat sa valorificam la maximum aceste date din trecut pentru a lua decizii mai bune in viitor!
Servicii Audit Financiar:

  • Auditare situatii financiare anuale / semestriale
  • Auditare situatii financiare consolidate
  • Audit contabil
  • Audit intern
  • Audit extern
  • Audit statutar
  • Audit fiscal

Galerie foto