Audit financiar Zalau

Contafin SRL

Audit financiar Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Audit financiar Zalau: Contafin SRL.

  SC CONTAFIN SRL - are 8 ani de experienta in audit. Detine autorizaria CAFR nr. 840 din anul 2008. Administratorul firmei, Pop Maria, detine- Certificatul de auditor financiar nr.2161 din anul 2007 Certificatul de absolvire a cursului „Auditul proiectelor finantate din fonduri europene”nr. 656/2014, este membru CECCAR- carnet nr. 3734 si membru activ ANEVAR- legitimatia 15327. Asociatul Pop Adrian, se ocupa de partea de IT a firmei. Economista Andeica Ioana- este stagiar CECCAR- si are misiuni pentru preluarea, verificarea si prelucrarea informatiilor si probelor de audit si contabilitatea firmei.
Echipa
Pop Maria - Auditor Financiar
Andreica Ioana- Economist

  Auditul financiar reprezinta activitatea de examinare, in vederea exprimarii de catre auditorii financiari a unei opinii asupra situatiilor financiare, in conformitate cu Standardele internationale de audit financiar ale Federatiei Internationale a Contabililor (IFAC). 
  La modul general, auditul inseamna examinarea unor informatii in mod profesionist si exprimarea unei opinii independente, facandu-se referinta la anumite criterii de calitate.

Servicii

  • Audit Financiar
  • Audit Intern
  • Audit Fonduri Europene

Galerie foto