Auditor energetic Medias

SC CONSULT ENERG SA

Auditor energetic Medias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Auditor energetic Medias: SC CONSULT ENERG SA.

1. Audit energetic.

Reabilitarea termotehnica a cladirilor: stabilirea tipului izolatiei, a modului de izolare, unde aplicam izolatia, cat de gros sa fie stratul izolator, barierele de umiditate si vant, umiditatea remanenta in materialele de constructie, moduri de eliminare a umiditatii din zidarie sunt etape obligatorii a se realiza inaintea inceperii unei lucrari.
Care este atuul nostru: Folosim aparate ultramoderne de masurare a parametrilor in sistem online si softuri specializare de analiza si proiectare. 

Dispunem de aparatura performanta si softuri pentru:

  • determinarea pierderilor de caldura prin anvelopa cladirii cu sisteme de masurare in infrarosu; 
  • determinarea coeficientului de transfer termic al peretilor, geamurilor si usilor prin masuratori dinamice cu aparatura specializata; 
  • verificarea calitatii lucrarilor si a materialelor, prin masurarea coeficientului de transfer termic, a umezelii relative si a celei remanente, a variatiei temperaturii in pereti, a punctelor de condensare si inghet din pereti;
  • determinarea diagramelor de variatie a temperaturii si a umezelii in cladiri;
  • analiza conditiilor de sanatate ale locuintelor prin sabilirea gradului de iluminare, a gradului de poluare sonora, a gradului de ventilatie, a noxelor eliminate de ocupanti, materiale de constructii, mobilier etc.; 
  • realizarea auditurilor energetice.

2. Panouri solare si pompe de caldura. 

Efectul termic produs de soare face posibil ca omul sa-l foloseasca direct sau indirect prin intermediul dispozitivelor artificiale care permit transferarea energiei soarelui in interiorul locuintei. Pompele de caldura utilizeaza pentru incalzirea cladirii energia de la soare care este inmagazinata in pamant reducand consumul de energie cu 80% si costurile cu 60%. 
Care este atuul nostru: Detinem softuri specializare de proiectare pentru astfel de instalatii si distribuim aparate care si-au dovedit calitatile in locatii din Romania 

3. Case eco-bio-energetice: in tarile civilizate casa nu mai este privita doar ca un acoperis deasupra capului, ci ca spatiul in care iti petreci 50% din viata. Modul de constructie, materialele folosite, ventilatia naturala, incalzirea naturala, izolarea cladirii, higroscopicitatea materialelor, electromagnetismul si umiditatea interioara, sunt esentiale in realizarea unei case, pentru a avea o casa sanatoasa. 
Care este atuul nostru: Detinem softuri specializare de simulare a arhitecturii pasive si am efectuat lucrari de cercetare privind fenomenele bio-eco-energetice.
Dispunem de Consultanti Feng Shui, Designeri si specialisti intretinere flori de interior.

4. Expertize sii evaluari ale proprietatilor imobiliare: dorim sa va sprijinim in actiunea de evaluare, reevaluare a imobilelor si terenurilor pentru determinarea unei valori “juste”, egala cu valoarea de piata, pentru obtinerea creditelor bancare, pentru alegerea celei mai bune locuinte la cumparare si stabilirea pretului real la vanzare.
(Experti ANEVAR)

Galerie foto