Cabinet de Avocat - Simon Sebastian

Avocat Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Avocat Bacau: Cabinet de Avocat - Simon Sebastian.

  Avocatul Simon Sebastian este rezultatul a 7 ani de studiu si practica intensa in materia dreptului penal.
  Fiind pasionat de criminalistica si de dreptul penal, preocupat de posibilitatea apararii si promovarii drepturilor si libertatilor omului, urmarea Facultatii de Drept a fost o consecinta fireasca, fiind absolvent si licentiat al acesteia din anul 2010 cu titlul onorific de “Sef de promotie”.
  Urmare a rezultatelor obtinute in anul 2008, am beneficiat de Bursa Erasmus in Italia oferita de Ministerul Educatiei, fiind pregatit in materia dreptului penal italian de Av. Spasari Angelo.
 Pregatirea mea a continuat in anul 2011 cu Masterul in Stiinte Penale, urmat la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, cu titlul lucrarii de disertatie "Consideratii privind caracterul nedrept al privarii de libertate", profesor indrumator Av. Dr. Andrei Zarafiu.
  Din anul 2012 sunt absolvent al Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor din Bucuresti.
  In iulie 2013 am fost delegat sa particip in calitate de avocat la Scoala de Vara organizata la Sinaia de Consiliul Superior al Magistraturii, cu tema “Strengthening judicial cooperation to protect victims of crimes” (Intarirea cooperarii judiciare pentru protectia victimelor infractiunilor).
  Din 1 iulie 2013 sunt Avocat Definitiv in Baroul Bacau, avand drept de a pune concluzii la Judecatoriile,Tribunalele si Curtile de apel din toata tara.

Servicii

Avocatul Simon Sebastian ofera cu profesionalism urmatoarele servicii juridice in materia dreptului penal si procesual penal:

  • Asistenta si reprezentare juridica in procesele penale;
  • Asistenta si reprezentare juridica in faza de urmarire penala;
  • Asistenta la luarea declaratiilor invinuitului/inculpatului in fata organelor de urmarire penala (politie, procuror) si pe timp de noapte;
  • Asistenta si reprezentare in materia dreptului executional penal;
  • Redactare si sustinere plangeri penale;
  • Redactare si sustinere plangeri impotriva actelor procurorului (inclusiv impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata);
  • Asistenta si reprezentare in procedura reabilitarii judecatoresti ;
  • Asistenta si reprezentarea partilor vatamate in procesul penal;
  • Consultatii juridice in materia dreptului penal si procesual penal;
  • Plangeri contraventionale impotriva proceselor-verbale de constatare a contraventiilor.

Galerie foto