Avocat Botosani

Cabinet de Avocat - Raluca Diac-Milatinovici

Avocat Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Avocat Botosani: Cabinet de Avocat - Raluca Diac-Milatinovici.

  Rolul unui avocat ori al unui Cabinet de Avocatura este acela de a integra intr-un limbaj juridic coerent si pertinent doleantele clientului care ii incredinteaza apararea sa si deasemenea reprezinta partenerul clientului in solutionarea favorabila a problemelor juridice.
  Cabinetul de avocatura va poate oferi ajutorul legal in orice speta juridica, straduindu-se intr-un mod profesionist si eficient sa demonstreze ca avocatul, in calitatea sa de aparator direct si transparent al drepturilor clientului sau, reprezinta una dintre cele mai importante institutii sociale prin care se realizeaza protectia persoanei.
  Cabinet de avocat Raluca Diac-Milatinovici va va oferi intotdeauna solutia viabila pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra. Cabinetul isi desfasoara activitatea avand ca principiu de baza confidentialitatea tuturor datelor, responsabilitatea si operativitatea, oferind tuturor clientilor respect si atentia cuvenita prin servicii competente in diferite domenii de drept si percepand onorariu favorabil clientului.

Servicii

  Cabinetul nostru de avocatura ofera servicii de consultanta persoanelor fizice si juridice, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata, precum si a tuturor institutiilor de stat si particulare in vederea apararii intereselor clientilor nostri in urmatoarele domenii juridice:

  • Drept Civil
  • Drept Comercial
  • Drept Penal
  • Dreptul Familiei
  • Dreptul Muncii

Galerie foto