Avocat Bucuresti-Sector 4

Cabinet de Avocatura - Koszti Andrei

Avocat Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Avocat Bucuresti-Sector 4: Cabinet de Avocatura - Koszti Andrei.

  Infiintat in anul 1998, "Cabinetul De Avocatura Koszti Andrei" a avut de la inceput ca obiectiv primordial oferirea de servicii juridice de inalta calitate, bazate pe onestitate si respect fata de clienti.
  Cunostintele acumulate pe bancile facultatii imbinate cu practica pe langa avocati pledanti in instantele de judecata, au declansat in absolventul de facultate descoperirea vocatiei pe care dorea sa o urmeze.
  Dupa terminarea pregatirii de stagiu mai inainte decat ceilalti colegi de generatie, dl.avocat Koszti Andrei a considerat ca principiile care trebuie sa guverneze un avocat indiferent de varsta sau specializare sunt: promovarea si apararea drepturilor, libertatilor si interesele legitime ale clientilor potrivit legii, staruinta prin toate mijloacele legale pentru realizarea liberului acces la justitie.
  Datorita complexitatii materiei Dreptului si a multiplelor domenii abordate, pe parcursul existentei Cabinetul de Avocatura a initiat si sustinut o serie de colaborari atat cu colegi avocati cat si cu colaboratori din cadrul organismelor jurisdictionale, pentru a putea rezolva cu o mai mare usurinta problemele clientilor dar si pentru o mai mare concentrare a fortelor in actul de justitie.
  La ora actuala alaturi de avocatul titular din cadrul Cabinetului de Avocatura, lucreaza cu caracter de colaborator permanent 2 avocati.

Servicii

  • Consultanta, negocieri, concilieri, medieri, incheieri de contracte
  • Asistare si reprezentare in instante la toate gradele de jurisdictie
  • Drept civil
  • Drept penal
  • Drept comercial
  • Asistare si reprezentare in fata altor altor organe jurisdictionale
  • Recuperari creante, asistare in faza de executare silita a hotararilor
  • Consultanta in regim de abonament pentru persone fizice si / sau juridice

Galerie foto