Cabinet de Avocat - Peltea Gabriela Veronica

Avocat Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Avocat Buzau: Cabinet de Avocat - Peltea Gabriela Veronica.

  Peltea Gabriela Veronica - Cabinet de avocat isi desfasoara activitatea in temeiul Legii 51/1995 si a Statutului profesiei de avocat, fiind inscris in tabloul avocatilor din cadrul Baroului Buzau din anul 2007.
  Cabinet de avocat Peltea Gabriela Veronica ofera servicii juridice care constau, in principal, in consultanta, asistenta si reprezentare judiciara in conformitate cu art. 3 din Legea nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, in judetul Buzau cat si in tara.
  Obiectivul cabinetului consta in solutionarea problemelor dumneavoastra juridice in mod eficient, intr-un timp cat mai scurt si cu costuri cat mai mici, cu respectarea principiilor privind confidentialitatea, etica profesionala, seriozitatea si profesionalismul la un nivel cat mai inalt.
  In vederea realizarii obiectivului propus Peltea Gabriela Veronica – Cabinet de avocat colaboreaza cu experti in toate domeniile : executori judecatoresti, notari, mediatori, lichidatori, executanti de carti funciare, etc.
  Principiile si viziunea noastra sunt sustinute de profesionalismul cu care intelegem sa raspundem solicitarilor clientilor nostri, drept pentru care va invitam sa colaboram.
  Ca si viitori clienti, veti fi tinuti continuu la curent cu privire la progresele inregistrate in cazul dumneavoastra. Vom utiliza timp, efort si resurse financiare necesare pentru a pregati fiecare caz in parte astfel incat clientul sa fie pe deplin multumit.
  Cele mai mari surse de noi clienti vin de la recomandarile clientilor nostri, fosti clienti, avocati si alte persoane. Noi credem ca motivele pentru aceasta sunt rezultatele noastre, modul in care ne apropiem de fiecare caz in parte si modul in care interactionam la nivel personal cu fiecare client in parte.
  Suntem constienti de faptul ca succesul clientilor nostri depinde si de calitatea consilierii juridice oferite de catre noi si acest aspect este detaliul care face diferenta.       Cabinetul nostru de avocatura respecta si fructifica ideile, telurile si asteptarile tuturor clientilor sai, urmarind sa atinga scopul propus, si anume acela de a solutiona favorabil litigiile in care am fost angajati de catre clientii nostri.

Servicii

  • Probleme de Drept Civil
  • Probleme de Drept Penal
  • Probleme de Drept Comercial
  • Probleme de Dreptul Muncii
  • Probleme de Dreptul Mediului
  • Alte servicii asigurate

Galerie foto