Avocat Ploiesti

Cabinet de Avocat - Monica Negoita

Avocat Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Avocat Ploiesti: Cabinet de Avocat - Monica Negoita.

 Cabinet Avocat Monica Negoita a fost infiintat la Ploiesti, Prahova, in Ianuarie 2000 in baza reglementarilor cuprinse atat in Legea Nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, cat si in Statutul profesiei de avocat.
 Avocat Monica Negoita figureaza in tabloul avocatilor Baroului Prahova, afiliat al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si poate pleda in fata tuturor instantelor de judecata.
 Avocat Monica Negoita a acumulat experienta profesionala deosebita prin pregatire continua, asigurand consultanta juridica, reprezentare, asistenta juridica in toate instantele de judecata, in toate fazele procesuale pentru clienti persoane fizice si juridice.
 Avocat Monica Negoita sustine interesele clientilor sai in vederea apararii si respectarii drepturilor acestora prin redactarea de actiuni in justitie, intampinari, apeluri, recursuri, contestatii in anulare precum si alte cereri procedurale. Acorda asistenta juridica pentru recuperarea creantelor de la debitorii clientilor, executare silita, faliment si lichidare.
 Avocat Monica Negoita are o stransa colaborare cu notari publici, experti tehnici, executori judecatoresti, lichidatori judiciari.
 Activitatea cabinetului se bazeaza pe devotament, incredere si respect fata de clienti, dedicandu-se in rezolvarea cazurilor.

Servicii

  Cabinet Avocat Monica Negoita Ploiesti ofera, in principal, servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica in urmatoarele domenii:

  • Dreptul Civil si Procesual Civil
  • Dreptul Comercial
  • Recuperare debite
  • Executare silita
  • Dreptul Administrativ
  • Dreptul Familiei si Dreptul Muncii

Galerie foto