Cabinet de Avocatura Ion Mirel

Avocat Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Avocat Sibiu: Cabinet de Avocatura Ion Mirel.

Cabinetul de Avocatura
Ion Mirel
0751.342.990 / 0745.528.851

Despre Noi

 Cabinetul de Avocatura Ion Mirel din Sibiu acorda consultatii juridice in domenii de interes pentru clientii sai, asigura asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici si a executorilor judecatoresti, a organelor administratiei publice si a institutiilor, precum si a altor persoane juridice, in conditiile legii.

cabinet avocatura sibiu

  avocat sibiuConstienti de faptul ca misiunea unui avocat impune indatoriri si obligatii multiple, uneori aparent contradictorii fata de client, instante si celelalte autoritati, fata de profesia insasi si fata de fiecare individ in parte, intreaga activitate desfasurata de Cabinetul de Avocatura Ion Mirel se deruleaza cu respectarea riguroasa a principiilor: onestitate, confidentialitate si respect fata de client.

  Rolul unui avocat este acela de a integra intr-un limbaj juridic coerent si pertinent doleantele clientului care ii incredinteaza apararea sa si deasemenea reprezinta partenerul clientului in solutionarea favorabila a problemelor juridice.

  Obiectivele noastre, pe termen lung, sunt concentrate pe nevoile clientilor, raportate la realitatile juridice si economice, ale tarii, aflate intr-o profunda transformare si incadrare permanenta europeana.
 Clientii nostri beneficiaza de o abordare pragmatica, onesta si corecta fata cazul si persoana lor, raportata la legislatia nationala si comunitara in vigoare, punand pe primul loc necesitatea rezolvarii problemelor lor.

  Ne propunem sa oferim clientilor nostri cea mai buna si cea mai rapida consultanta posibila pentru a-si rezolva cat mai eficient problemele. Credem in importanta cunostintelor si a experientei acumulate, iar staff-ul nostru competent si foarte bine pregatit ofera cele mai productive metode de lucru cu clientii nostri.

Despre Noi

  • Drept Comercial
  • Achizitii Publice si Concesiuni
  • drept civil sibiu, litigii sibiu, avocatura sibiuContracte si Tranzactii Internationale
  • Drept Civil
  • Drept Administrativ
  • Dreptul Muncii
  • Dreptul Familiei
  • Drept Fiscal
  • Dreptul Asigurarilor

Galerie foto