Avocat Targoviste

Cabinet de Avocat - Aurelian Toma Ionescu

Avocat Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Avocat Targoviste: Cabinet de Avocat - Aurelian Toma Ionescu.

  Cabinetul de Avocat Aurelian "Toma - Ionescu", infiintat in anul 2002 prin decizia nr.111 a Baroului Dambovita, ofera servicii profesionale calificate, la inalt nivel, servicii specifice adaptate atat cerintelor avocaturii de business, cat si ale persoanelor fizice.
  Obiectivele noastre, pe termen lung, sunt concentrate pe nevoile clientilor, raportate la realitatile juridice si economice, ale tarii, aflate intr-o profunda transformare si incadrare permanenta europeana.
  Clientii nostri beneficiaza de o abordare pragmatica, onesta si corecta fata cazul si persoana lor, raportata la legislatia nationala si comunitara in vigoare, punand pe primul loc necesitatea rezolvarii problemelor lor.
  Rolul unui avocat este acela de a integra intr-un limbaj juridic coerent si pertinent doleantele clientului care ii incredinteaza apararea sa si deasemenea reprezinta partenerul clientului in solutionarea favorabila a problemelor juridice.

Servicii

  • Dreptul Insolventei
  • Dreptul Contencios Administrativ si Fiscal
  • Drept Comercial
  • Drept Contraventional
  • Dreptul Familiei

Galerie foto