Cadastru geodezie Baia Mare

S. C. Geo-Coord S.R.L. Baia Mare

Cadastru geodezie Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cadastru geodezie Baia Mare: S. C. Geo-Coord S.R.L. Baia Mare.

 Societatea S. C. Geo-Coord S.R.L. Baia Mare este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 2008 si are ca obiectiv principal de activitate " Geodezie, Topografie  Inginereasca, Cadastru, Expertize pe fond funciar". Societatea isi are sediul social in mun. Baia Mare si activitate desfasurata in toata tara.
 Dispunem de ingineri geodezi calificati corespunzator, pentru a putea intocmi orice proiect aferent domeniului sau de activitate.
 Aparatura utilizata este de cea mai noua generatie pentru a putea satisface orice exigente in domeniu (Statii Totale “Leica TCR 705” si “Topcom GPT 3005-N”, statii GPS “ Leica SR20” si “Thales Promark3”, softuri performante de prelucrare a datelor, plotter A0, imprimante A3, scannere profesionale, autoturisme)

Servicii

Cadastru
Cartografie
Geodezie
Determinarea retelelor planimetrice

  • Reteaua planimetrica contine totalitatea punctelor geodezice existente, intr-un sistem unitar, determinate prin triangulatie, trilateratie, poligonometrie, G.P.S., ca si punctele de detaliu determinate prin orice metoda care asigura precizia de determinare impusa.
  • Executam retele geodezice de ordin superior prin utilizarea tehnologiei GNSS si a statiilor de referinta permenente din cadrul Retelei Nationale de Statii GNSS Permanente(RN-SGP):
  • Retele de sprijin de clasa geodezica prin masuratori GPS (GNSS – metoda statica si rapid statica)
  • Retele poligonometrice principale si secundare (statie totala)

Determinarea retelelor altimetrice

  • Baza altimetrica a ridicarilor topografice se realizeaza prin retele de nivelment care trebuie sa asigure posibilitatea reprezentarii reliefului pe planurile topografice si aplicarea ulterioara pe teren a diferitelor proiecte de constructii (cladiri, instalatii subterane, drumuri, poduri etc.)
  • Executam retele de nivelment de ordinul II, III si IV prin utilizarea nivelelor digitale de inalta precizie (0,3mm/km – dublu nivelment).
  • Sistemul de nivelment folosit actualmente in tara noastra este "Sistem Marea Neagra 1975"

Topografie inginereasca
Consultanta

Galerie foto