Cadastru geodezie Pitesti

Cadastru si Topografie Pitesti

Cadastru geodezie Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cadastru geodezie Pitesti: Cadastru si Topografie Pitesti.

  Imobix Topo Project reprezinta o societate cu capital integral privat, formata dintr-o echipa dinamica si serioasa, cu o vasta experienta in domeniul masuratorilor geodezice, topografice cadastrale in judetul Arges si imprejurimi. Societatea a reusit sa se impuna pe piata datorita seriozitatii si experientei dobandite pentru toate tipurile de lucrari in domeniul masuratorilor terestre, dar si din prisma faptului ca dispunem de cel mai raport calitate/pret din zona.
  Pentru realizarea lucrarilor sunt folosite cele mai moderne metode de masurare si prelucrare, ceea ce asigura precizia lucrarilor de cadastru si topografie, precum si promptitudine in executie.
  Calitatea lucrarilor executate de Imobix Topo Project este garantata atat de personalul cu studii superioare de specialitate si cu experienta indelungata, cat si de aparatura, tehnica de calcul si cele mai moderne metode de lucru. Societatea si personalul sau sunt autorizate de catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara sa execute lucrari in domeniul cadastrului, topografiei si geodeziei.

Servicii

  • Cadastru
  • Cartografie
  • Geodezie
  • Topografie Inginereasca

  Va stam la dispozitie pentru executarea lucrari de cadastru, topografie, geodezie, carte funciara, intabulare, trasare, plan situatie, relevee de apartamente si case, lotizari de terenuri in judetul Arges,  judetul Olt, judetul Valcea.

  Dispunem de echipamentele topografice moderne si performante iar calitatea lucrarilor este garantata de experienta expertilor nostri.

Galerie foto