Cadastru geodezie Ploiesti

TOPing Company

Cadastru geodezie Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cadastru geodezie Ploiesti: TOPing Company.

  TOPing Company este o companie romaneasca privata, ce functioneaza din dorinta de a oferi tuturor celor care au nevoie de proiectare si consultanta lucrari de infrastructura (drumuri,poduri, retele de apa, gaze, canal, electrice, telecomunicatii ), Geologie, Arhitectura, Urbanism (P.U.D, P.U.Z, P.U.G ,Amenajari Peisagistice), Sisteme Informatice Geografice (G.I.S), Cadastru (Intabulari, Lotizari, Alipiri, Actualizari), Topografie (Suporturi topografice pentru Certificate de Urbanism si Autorizatii de Construire), Geodezie, Cartografie, Fotogrammetrie, Expertize Judiciare, Avize.
  Echipa TOPing Company se implica atat emotional, cat si personal in relatiile cu clientii, pentru ca toate partile implicate sa fie multumite de rezultatul final. Pentru noi conteaza serviciul bine facut si introducerea continua a metodelor tehnologice inovative la nivelul impus de valoarea noastra intrinseca. TOPing Company este certificata, are implementat si respecta un sistem de management al calitatii, conform conditiilor din standardele SR EN ISO 9001:2001 (ISO 9001:2000), SRM 8000, OHSAS 18001, ISO 14001, ISO 27001, precum si toate regulile Managementelor Proiectelor !
  Suntem siguri ca alegand solutiile TOPing Company in rezolvarea situatiilor legate de proiectare, veti ajunge la rezultatele scontate, veti castiga prieteni integrii, valorosi, pentru care strangerea de mana are valoare de contract! Suntem deschisi atat la colaborari cat si la parteneriate. Va asteptam sa ne cunoasteti si sa lucrati cu proiectantii nostri, fara a mai sta pe ganduri, ori de cate ori aveti nevoie de PROIECTARE!

Servicii

Cadastru Geodezie

  • Realizarea retelelor de sprijin planimetrice si altimetrice aferente ridicarilor topografice. Ridicarea detaliilor planimetrice.
  • Retele geodezice, nivelment si determinari GPS.
  • Proiectare, executare, modernizare si mentinere in stare de utilizare, prin mijloace clasice sau cu tehnologie GPS, a retelelor geodezice nationale altimetrice, planimetrice si tridimensionale;
  • Urmarirea comportarii si stabilitatii in timp a constructiilor

Galerie foto