Consultanta financiara Bucuresti-Sector 1

REAL CONT- AUDIT S.R.L.

Consultanta financiara Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Consultanta financiara Bucuresti-Sector 1: REAL CONT- AUDIT S.R.L..

  REAL CONT-AUDIT este o companie fondata in anul 2004, avand ca obiect de activitate prestarea de activitati de contabilitate si audit financiar – consultanta in domeniul fiscal.
  Echipa REAL CONT-AUDIT este alcatuita din profesionisti, experti contabili ,auditori financiari, consultanti fiscali, practicieni în reorganizare si lichidare pregatiti sa vina in intampinarea celor mai dificile probleme cu care va confruntati.
  REAL CONT-AUDIT ofera clientilor sai din Bucuresti servicii de contabilitate in concordanta atat cu Standardele Romanesti de Contabilitate, cat si cu Standardele Internationale de Contabilitate. In cadrul departamentului de Contabilitate se executa, la cererea clientilor, si lucrari conexe sustinerii evidentei financiar-contabile si consultantei financiar-contabile, cum ar fi: analize economico-financiare, expertize, planuri de afaceri pentru obtinerea de credite bancare sau alte scopuri, evaluari de afaceri( intreprinderi), de proprietati imobiliare, de bunuri mobile, refaceri de contabilitate, organizarea fluxului informational in departamentele de Contabilitate, activitate de cenzorat, audit si certificarea bilantului etc.

Servicii

Servicii de consultanta financiara si fiscala
  Consultanta financiara, este unul dintre cele mai importante segmente de care trebuie sa tina seama orice conducator al unei unitati, indiferent de domeniul in care activeaza. Simpla vizualizare a unor conturi pe balanta nu inseamna ca se poate concluziona intr-un fel sau altul. Concluziile astfel luate sunt, intr-un procent covarsitor, eronate si conduc, evident, la decizii eronate, decizii care conduc, in cele din urma, la rezultate nesatisfacatoare sau dezastruoase ala activitatii companiei.

  Compania noastra vine in sprijinul dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

  • analiza echilibrului financiar;
  • analiza rezultatelor intreprinderii;
  • diagnosticul financiar (rata de rentabilitate);
  • consultanta financiara si analiza sistemelor de credit, leasing, factoring;
  • analiza financiara a contului de rezultate;
  • analiza cash-flow-urilor companiei.

Galerie foto