Consultanta financiara Bucuresti-Sector 2

Euro Map Consult

Consultanta financiara Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Consultanta financiara Bucuresti-Sector 2: Euro Map Consult.

  Cu o experienta de peste 3 ani in consultanta acordata operatorilor economici atat pentru accesarea programelor de finantare nerambursabile, cat si pentru implementarea proiectelor, dar si in raportarea catre Autoritatile Contractante asupra gradului de indeplinire a indicatorilor economici, si, continuand cu faptul ca in majoritatea cazurilor, clientii au apelat la serviciile Euro Map Consult pentru contabilitatea proiectelor, societatea si-a dezvoltat activitatea si prin prestarea serviciilor contabile cu acelasi profesionalism si pragmatism, ca si in cazul consultantei.
  Ne bazam pe o singura modalitate de a tine contabilitatea, respectiv pe baza contabilitatii de angajamente.
  Prezentam informatiile financiare, utilizand metoda piramidei rasturnate (de la imaginea de ansamblu, catre detalii)
  Valoarea noastra deriva dintr-o contabilitate tinuta cu acuratete, coordonata cu o planificare strategica corecta si consultanta in cash management, ce conduc la rezultate positive.
  Suntem o companie condusa de valori morale si profesionale inalte, iar acestea reprezinta punctele noastre forte. Prin aderarea la aceste valori fundamentale a angajatilor nostri, Euro Map Consult urmareste sa devina nu doar o societate ce presteaza servicii financiar-contabile, ci o societate care este recunoscuta pentru gradul inalt de profesionalism in indeplinirea relatiilor contractuale.
  Contabilii nostri experimentati si dedicati va vor oferi intotdeauna toate informatiile necesare, indiferent ca societatea este sau urmeaza a fi infiintata, astfel incat sa fiti intotdeauna multumiti de calitatea serviciilor precum si de sprijinul pe care il oferim in mod continuu.

Servicii

Consultanta fiscala si financiara

  • Elaborarea si certificarea declaratiilor anuale privind impozitul pe profit;
  • Administrarea fiscala a societatilor prin optimizarea vectorului fiscal;
  • Reprezentarea companiei in fata organelor de inspectie fiscala;
  • Reprezentarea sau asistenta contribuabilului pe parcursul controalelor fiscale;
  • Consultanta privind evitarea dublei impuneri privind veniturile realizate;
  • Asistenta privind legislatia financiar-contabila si fiscala si schimbarile periodice ale acestora;
  • Oferirea de solutii in privinta minimizarii datoriilor fata de stat si majorarii profitului.

Galerie foto