Consultanta financiara Bucuresti-Sector 5

S.C. IDEAL EXPERT CONSULTING & AUDIT S.R.L

Consultanta financiara Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Consultanta financiara Bucuresti-Sector 5: S.C. IDEAL EXPERT CONSULTING & AUDIT S.R.L.

   S.C. IDEAL EXPERT CONSULTING & AUDIT S.R.L. este o firma de contabilitate in plina dezvoltare, ce ofera servicii profesionale de contabilitate, fiscalitate, juridice, membra a Corpului Expertilor Contabili si al contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).
   Firma de contabilitate este infiintata in IANUARIE 2010 cu capital integral romanesc si are ca obiect de activitate „Activitati de contabilitate si audit financiar , consultanta in domeniul fiscal ” – cod CAEN 6920 si va ofera servicii integrate : contabilitate consultanta financiar – fiscala consultanta juridica consultanta si asistenta privind problemele de personal (incadrare, medicina muncii , protectia muncii etc.) prin specialistii nostri si prin colaboratorii si firmele partenere. Specialistii nostri au experienta de peste 15 ani in servicii de contabilitate pe diferite domenii de activitate si dispun de mijloace informationale si materiale pentru a va asigura o evidenta contabila conform legii si in avantajele dvs. SOCIETATEA DISPUNE DE POLITA DE ASIGURARE DE RASPUNDERE CIVILA PENTRU RASPUNDEREA CIVILA PROFESIONALA A EXPERTILOR CONTABILI SI A CONTABILILOR AUTORIZATI.

Servicii

  Organizarea contabila si asigurarea ei corespunzator cerintelor europene este atributul fiecarei persoane juridice detinatoare si administrator de patrimoniu, initiatoare si decizionara de acte comerciale, economice si banesti, pentru ca, dupa cum spune Legea contabilitatii (nr.82/1991, republicata 2007), contabilitatea nu trebuie confundata sau redusa la intocmirea si clasarea documentelor sau altor inscrisuri, ci la conducerea financiara a societatilor, intr-o maniera care sa corespunda exigentelor actuale: integrarea europeana, libera circulatie a bunurilor si a banilor, transparenta in utilizarea resurselor, intarirea capacitatii financiare intr-o economie concurentiala si plina de obstacole.
Serviciile oferite de noi in acest scop sunt:

  • analiza echilibrului financiar
  • analiza rezultatelor intreprinderii
  • diagnosticul financiar (rata de rentabilitate)
  • consultanta financiara si analiza sistemelor de credit, leasing, factoring
  • analiza financiara a contului de rezultate
  • analiza cash-flow-urilor companiei
  • consultanta privind fiscalitatea la nivelul organizatiei
  • optimizarea impozitelor de plata

Program
Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

 

Galerie foto