Consultanta financiara Pitesti

Cabinet Expert Contabil Tanase Ilie

Consultanta financiara Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Consultanta financiara Pitesti: Cabinet Expert Contabil Tanase Ilie.

  Societatea comerciala Cabinet Expert Contabil Tanase Ilie este infiintata din decembrie 1994, cu o bogata experienta in domeniul financiar-contabil, resurselor umane si salarizare.
  Serviciile pe care le oferim constau in lucrari de politici contabile, evidenta contabila, expertize contabile nejudiciare si consultanta in domeniul financiar contabil si cel al aplicarii Legii nr. 31/1990 a societatilor comerciale. De asemenea asiguram evidenta de personal-salarizare, intocmirea si transmiterea on-line a registrului de evidenta a salariatilor, recrutare si selectie de personal, evaluarea personalului, incheierea, modificarea si incetarea contractelor individuale de munca. Gratuit postam actualizari legislative pe site-ul nostru.
  Cabinet Expert Contabil Tanase Ilie are in portofoliul de clienti societati comerciale, cabinete de avocatura, cabinete medicale individuale, intreprinderi individuale, organizatii non-guvernamentale, asociatii de proprietari. Serviciile se realizeaza pe baza de contracte de prestarii servicii.
  Profesionalismul si calitatea lucrarilor, preocuparea noastra permanenta pentru perfectionarea personalului de lucru, determinata in principal de multitudinea de modificari legislative care au loc in domeniul financiar contabil si fiscal, ne recomanda ca un partener de succes in afaceri.

Servicii

Consultanta financiara

  • Planificare financiara
  • Analize financiare a resurselor
  • Situatii financiare

Galerie foto