Consultanta financiara Suceava

S.C. LUST EXPERT S.R.L.

Consultanta financiara Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Consultanta financiara Suceava: S.C. LUST EXPERT S.R.L..

 S.C. LUST EXPERT S.R.L. are ca obiect principal de activitate servicii de contabilitate completa, audit, consultanta fiscala si financiara, expertize financiar-contabile.
 Societatea noastra este formata dintr-o echipa tanara si dinamica, cu experienta ultimilor 10 ani alaturi de cei ce au avut nevoie de servicii contabile performante.
 Scopul nostru este acela de a gasi solutii menite sa va sustina ascensiunea in conformitate cu legislatia in vigoare, oferind o gama de servicii financiar contabile complete.
 Prin profesionalism, experienta, seriozitate si responsabilitate incercam sa fim partenerul dumneavostra de incredere, cel care va sta la dispozitie si va acorda suport in tot ceea ce intreprindeti din punct de vedere financiar.
 Experienta lucrului in echipa sub indrumarea unui expert contabil, consultant fiscal si auditor ca si coordonator, daruirea, pasiunea si dorinta de perfectionare continua a dat roade in toate activitatile in care societatea s-a implicat pana in prezent.

Servicii

Consultanta Financiara / Fiscala

  • consultanta de specialitate si solutii in concordanta cu cele mai noi reglementari contabile;
  • evaluari si propuneri concrete cu scopul optimizarii rezultatelor financiare;
  • consultanta financiar-contabila;
  • consultanta fiscala;
  • consultanta privind salarizarea;
  • consultanta privind efectuarea operatiunilor de fuziune.

Galerie foto