Contabil Barlad

AUDIT EXPERT CON S.R.L.

Contabil Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Contabil Barlad: AUDIT EXPERT CON S.R.L..

S.C. AUDIT EXPERTCONT S.R.L. este o societate de audit financiar, consultanta financiar-contabila si de afaceri si expertiza contabila.

Misiunea noastra este de a furniza servicii de inalta valoare pentru companiile romanesti si straine.

Firma poseda un nivel ridicat de experienta in audit finaciar, evaluare si contabilitate.

Personalul S.C. AUDIT EXPERTCONT S.R.L. format din experti contabili si contabili autorizati va oferi servicii profesionale datorita experientei si practicii in domeniu pentru diverse sectoare de activitate economica: comert, productie, export, financiar-bancar, fundatii, asociatii etc.

S.C. AUDIT EXPERTCONT S.R.L. este un centru de formare profesionala autorizat sa desfasoare programe finalizate cu certificate de absolvire recunoscute de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului pentru urmatoarele cursuri:

  • „Operator Introducere, Validare si Prelucrare Date”
  • „Contabil”
  • „Comunicare in limba engleza”
  • „Comunicare in limba franceza”
  • „Comunicare in limba italiana”
  • „Formator”.

Ideea de a infiinta acest centru a pornit de la necesitatea invatarii unei limbi straine, avand in vedere intrarea Romaniei in UE.

S.C. AUDIT EXPERTCONT S.R.L. are un regim de invatare total diferit de invatamantul de stat. Lectorii sunt tineri cu stagii in strainatate si metodele de predare sunt diferite, accentul punandu-se pe conversatie, dialog profesor – cursant, dialog cursant – cursant, baza fiind suportul de curs pe care cursantii il primesc gratuit.

Formarea profesionala se aliniaza la standardele europene ale calificarii, ceea ce permite integrarea cursantilor nostrii pe piata muncii.

Galerie foto