Contabil Botosani

PRESTA CONTY SRL

Contabil Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Contabil Botosani: PRESTA CONTY SRL.

S.C. PRESTA CONTY S.R.L. ofera servicii de contabilitate generala, expertiza contabila, consultanta fiscala, consultanta pentru afaceri si management, precum si consultanta in vederea obtinerii de fonduri europene nerambursabile.
Prin serviciile oferite se furnizeaza solutii pentru toate problemele curente ale oricarei firme sau persoane implicate intr-un mediu de afaceri.
Suntem la curent cu noutatile legislative, pe domeniile specifice activitatii desfasurate, oferind astfel clientilor posibilitatea de a se degreva de aceste activitati consumatoare de timp conferind mai mult timp in vederea desfasurarii activitatii proprii si realizarii propriilor obiective

Servicii

  • Externalizarea serviciilor de contabilitate este o solutie care va ofera posibilitatea de a obtine rezultate maxime cu costuri minime, si in acelasi timp suportul unor experti in domeniu, evitand in acest fel surprizele neplacute ale schimbarilor continue din legislatie.
  • Daca sunteti in cautarea unui partener care sa va elibereze de problemele unui departament de contabilitate, personal, salarizare sau aveti nevoie de consultanta, va stam la dispozitie cu solutii personalizate nevoilor dumneavoastra.
  • Oferim servicii organizatiilor mici si mijlocii, cu capital integral privat, roman si/sau strain, indiferent de domeniul de activitate.
  • Astfel, clientul dispune in mod curent de toate informatiile financiar-contabile, acestea fiind suportul deciziilor economice si financiare necesare in coordonarea activitatii unei societati. Membrii echipei noastre au pregătire profesională de specialitate ai putem organiza si conduce activitatea financiar-contabila a unei firme, indiferent de obiectul de activitate al acesteia.

Galerie foto