Contabil Piatra Neamt

Expert Contabil Piatra Neamt

Contabil Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Contabil Piatra Neamt: Expert Contabil Piatra Neamt.

Serviciile noastre profesionale reprezinta prima alegere pentru orice afacere de succes, indiferent de dimensiunea, statutul sau natura activitatii sale, pentru buna functionare si succesul intregii afaceri. Aceste servicii sunt proiectate pentru a va face munca mai usora si a va oferi mai mult timp sa va concentrati la dezvoltarea si consolidarea afacerii dvs.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar-contabilitate, fiind membru C.E.C.C.A.R. din 2006, precum si in domeniul bancar, oferim servicii profesionale complete financiare, de contabilitate, cenzorat, consultanta financiara si de afaceri, personal-salarizare, infiintari firme, precum si servicii online de verificare si monitorizare firme, rapoarte online de analiza economico-financiara, fie ca reprezentati o societate de tip IMM, Persoana Fizica Autorizata, fundatie, asociatie nonprofit sau sunteti reprezentantul unei companii mari.

Principalele servicii oferite de firma noastra sunt:

  • servicii de contabilitate;
  • cenzorat;
  • servicii de salarizare si resurse umane;
  • verificari online firme;
  • rapoarte online de analiza economico-financiara;
  • consultanta financiar-contabila;
  • consultanta de afaceri;
  • alte servicii contabile.

Prin semnarea unui parteneriat vrem sa lucram in beneficiul clientului nostru, sa participam in mod direct la consolidarea si dezvoltarea afacerii, sa avem in prim plan urmarirea indicatorilor de performanta economica, cum ar fi rentabilitatea si profitul.

Prin experienta acumulata, munca si dinamism, perfectionare continua, in cadrul organismelor profesionale din care facem parte, traininguri pe fiscalitate, contabilitate, audit, consultanta, suntem alaturi de companii din diferite domenii de activitate: productie, IT, constructii, achizitii si livrari intracomunitare, import-export, comert on-line, engross si cu amanuntul, distributie, servicii medicale, servicii de intermedieri in afaceri, curierat, pensiuni, bar si restaurante, service auto, ONG-uri, fundatii.

In tot acest timp ne-am confruntat cu numeroase probleme din diverse medii de activitate, acest lucru ducand la acumularea de experienta, la crearea unor contacte (din mediul fiscal si juridic), care contribuie in mod decisiv la o activitate fluenta, eficace si lipsita de probleme a societatilor aflate in parteneriat cu noi.

Cu un simt etic deosebit, tact si profesionalism desavarsit vom lucra impreuna in scopul dezvoltarii afacerilor dumneavoastra.
Lasati problemele birocratice, de uzura, in grija noastra pentru a va putea concentra asupra lucrurilor esentiale in evolutia afacerilor dumneavoastra.

Garantam contractual confidentialitatea informatiilor referitoare la partenerii nostri in timpul si dupa incetarea raporturilor de colaborare.

In plus, pentru a va optimiza la maxim timpul, putem ridica noi actele necesare prelucrarii de la sediul dumneavoastra si va suntem alaturi ori de cate ori aveti nevoie de noi.

Galerie foto