Contabil Sibiu

B Consult - Contabilitate Sibiu

Contabil Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Contabil Sibiu: B Consult - Contabilitate Sibiu.

Cateva date informative despre B Consult Sibiu

Suntem un grup de profesionişti în domeniul contabilităţii, expertizei contabile, serviciilor de consultanță financiar-contabilă şi juridice.
Sediile unde ne puteţi găsi sunt în Sibiu Str. Alba Iulia nr.98 în spatele Sibmarket şi pe Str. Oțelarilor nr 33.
Am câstigat o vastă experienţă în domeniu, oferind servicii profesionale de contabilitate, de calitate, adecvate afacerii partenerilor nostri. Dorim să contribuim la corecta informare a agenţilor economici asupra implicaţiilor fiscale ale afacerilor pe care le derulează şi la optimizarea cheltuielilor fiscale si nonfiscale ale acestora.

De asemenea, am integrat în cadrul grupului nostru personal activ si dinamic, pentru a obţine rezultatele cele mai bune pentru clienţii nostri şi pentru a crea o relaţie de lungă durată cu aceştia.

Prin serviciile oferite – personal propriu, colaboratori si parteneri permanenti, specializata si autorizata de organismele profesionale din Romania (CECCAR) furnizam solutii cuprinzatoare si relevante pentru toate problemele curente ale oricarei firme sau persoane implicate intr-un mediu de afaceri. 

Avantajele externarizarii serviciilor de contabilitate:

  • Cresterea productivitatii angajatilor 87
  • Eficientizarea timpilor de lucru ai angajatilor 85
  • Eliminarea timpilor morti in lucrul cu calculatorul si reteaua 89
  • Servicii, consultanta financiar contabila de specialitate 90
  • Cheltuieli de 3 ori mai mici prin externalizarea serviciilor 97
  • Know-how-ul castigat in peste 20 ani de activitate 95
 

Galerie foto