Contabil Zalau

CONTABILITATE ZALAU

Contabil Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Contabil Zalau: CONTABILITATE ZALAU.

Societatea ZOLI CONSULTING S.R.L. este infiintata in anul 2007 

Suntem o societate de asistenta contabila, cu telul de a satisface nevoile clientilor in orice situatie. Suntem deschisi la ideile clientului si impartasim ideile noastre si cautam solutiile optime pentru realizarea problemelor. 
Politica firmei este incredere, sinceritate, promptitudine, respectarea cu strictete a legii contabilitatii si confidentialitatea relatiei cu clientul. Este una dintre condiţiile de baza a relaţiilor comerciale cu clientii noştri, oferind această conditie atât moral cât şi contractual
Suntem  in contact  permanent cu   modificarile economico-financiare, fiscale si legislative si va atentionam permanent, despre schimbarea lor si efectelor acestora asupra companiei dumneavoastra.
s.c. Zoli Consulting s.r.l. ofera servicii de contabilitate, consultanta fiscala, servicii de salarizare, servicii anexe contabitatii, arhivarea documentelor, asistenta si consultanta pentru deschiderea si inceperea unei afaceri la O.N.R.C. 
Dorim ca, prin sfaturile noastre sa va informam corect, despre optimizarea cheltuielilor si veniturilor economico- financiare.


Oferim servicii de contabilitate si consultanta fiscala firmelor si PFA-urilor din ZALAU si tot judetul SALAJ si din tara, colaboram cu societati si din judetele limitrofe, in comert, servicii, productie, it, webhosting constructii etc..

CUM COLABORAM

  • Pana pe 8 ale lunii urmatoare, a lunii incheiate, la sediul nostru preluam toate documentele contabile ( facturi, bonuri fiscale, extrase de banca, registre de casa, pontaje , etc. )
  • Documentele primare vor fii prelucrate si centralizate in situatii, registre si balante, cartea mare
  • Pe baza datelor din contabilitate se depun declaratiile fiscale in sistem online, pe baza semnaturii noastre digitale, pe baza unei procuri notariale facuta de administratorul firmei sa semnam digital si sa transmitem online declaratii fiscale pe portalul ANAF. 
  • Dosarul cu toate documentele primite de la dvs. impreuna cu documentele contabile si de analiza, precum si declaratiile transmise, le primiti in momentul aducerii actelor pentru luna urmatoare, sau se pot arhiva si pastra la noi dupa intelegere contra cost suma modica
  • Veti fi atentionati cu vedere la sumele de plata la bugete si se vor intocmi ordinele de plata sau foile de varsamant, cu eventualele sume de plata la bugete.
  • Documentele care stau la baza angajarilor, deciziilor de incetare, actelor aditionale aferente salariatilor , se transmit prin e-mail. Pe baza lor noi vom opera in REVISAL si vom face transmiterea online.

SAU

  • In cazul in care firma dvs. are posibilitate sau nevoia sa intocmeasca electronic in programul SAGA documentele primare (facturile, chitantele incasari-plati, receptiile marfurilor) de altfel recomandate sa fie facute la ZI, va trebui ca pana pe 15 ale lunii urmatoare sa aduceti la sediul nostru documentele impreuna cu baza de date salvata, pentru ca noi sa  facem verificarea datelor si inchiderea finala a situatiei contabile, precum si calculul amortizarilor taxelor / impozitelor / contributiilor la bugete.
  • In acest caz tarifele se negociaza la un nivel mai mic fata de tarifele standard

Galerie foto