Detectiv Bucuresti-Sector 1

Pas cu Pas - Detectiv Particular

Detectiv Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detectiv Bucuresti-Sector 1: Pas cu Pas - Detectiv Particular.

  Agentia de detectivi particulari "Pas cu Pas" are ca principal obiectiv asigurarea informatiei rapide si corecte de care clientul are nevoie intr-un anumit moment. Prin serviciile de filaj si investigatii private, suntem la dispozitia clientului pentru a rezolva problemele si doleantele acestuia in cel mai scurt timp posibil, respectand intocmai litera si spiritul legii.
  Aparatura si tehnica noastra performanta ne permit sa obtinem probe concludente si sa abordam cu incredere si profesionalism cele mai dificile cazuri.
  Agentia noastra de detectivi particulari pune un mare accent pe respectarea legislatiei nationale si internationale, luand toate masurile pentru ca activitatile desfasurate sa nu incalce drepturile personale, siguranta nationala, ordinea publica sau bunele moravuri. Asiguram clientii noastri ca informatiile obtinute in urma in urma activitatilor detectivilor particulari sunt destinate exclusiv clientilor.

Servicii

SERVICII DE INVESTIGATII PRIVATE OFERITE PERSOANELOR FIZICE

  • Prin echipa noastra de detectivi particulari profesionisti, oferim servicii speciale de investigatii private si supraveghere de persoane;

SERVICII DE INVESTIGATII OFERITE PERSOANELOR JURIDICE

  • oferim servicii de consultanta in vederea organizarii structurilor interne de securitate ale oricarei firmei pentru prevenirea scurgerilor de informatii economice, si consultanta de specialitate in instruirea personalului din cadrul societatilor comerciale;

INSTALARE SISTEME DE SUPRAVEGHERE

  • tehnicienii cu care lucram in cadrul acestor servicii de instalare si sisteme de securitate, va pot oferi o gama variata de sisteme integrate, produse, si furnizori de echipamente, dintre care puteti alege, ceea ce considetati ca este mai potrivit pentru ceea ce aveti nevoie.

Galerie foto