Detectiv Bucuresti-Sector 3

Dante Detectiv

Detectiv Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Detectiv Bucuresti-Sector 3: Dante Detectiv.

 Dante Detectiv - agentie de investigatii private ce efectueaza cu profesionalism toata paleta de cercetari incepand cu servicii referitoare la cercetarea prealabila si pana la supravegherea (filaj) operativ - informativa solicitata de catre beneficiari.
 Dante Detectiv beneficiaza de experienta profesionala a unor oameni ce s-au desavarsit ca pregatire in cadrul Parchetelor si Politiei avand acumulate cunostinte solide pe baza carora se concretizeaza toate cazurile aflate in lucru in cadrul agentiei. Deasemenea agentia noastra beneficiaza si de aportul celor care au lucrat in mediul privat in domenii in care se solicita in mod expres culegerea ,analizarea ,selectarea si sintetizarea informatiilor.
 Dante Detectiv dispune de parteneriate cu cabinete de avocatura, birouri notariale, lichidatori judiciari precum si experti in domenii asociate cu activitatea noastra specifica.
 Dante Detectiv ofera beneficiarilor sai persoane fizice si/sau juridice acelasi standard inalt de discretie si confidentialitate precum si consilierea profesionala a investigatorului coordonator de caz in vederea rezolvarii problemelor personale, profesionale sau de alta natura, cu care beneficiarul nostru a solicitat agentia.
 Dante Detectiv preia si accepta doar cazurile pe care le poate solutiona, in conformitate cu legislatia aflata in vigoare.

Servicii

  • Cercetari ipotecare, cadastrale, testamentare.
  • Investigatii privind conduita si moralitatea publica a unei persoane.
  • Investigatii privind ocupatia, adresa, starea civila, stilul de viata al unei persoane.
  • Investigatii privind bunurile care fac obiectul unor litigii de natura civila, comerciala, penala, instrainarea executata in scopul prejudicierii intereselor unei parti in proces, obtinerea de probe si activitati pentru recuperarea lor.
  • Obtinerea de probe in cazuri de adulter si hartuire sexuala sau in alte cazuri de interes privat.
  • Rapiri, lipsire de libertate, disparitii de persoane, obligare la munca silnica.
  • Verificarea si supravegherea persoanelor din anturajul minorilor.
  • Alte investigatii si consultatii pe probleme de detectivistica, la cererea expresa a clientilor.

Galerie foto