Evaluator de risc Bucuresti-Sector 1

SSM GROUP

Evaluator de risc Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Evaluator de risc Bucuresti-Sector 1: SSM GROUP.

  Activitatea de prevenire si protectie in linii mari, consta in instruirea la angajare si periodic a salariatilor in vederea executarii sarcinilor de serviciu in conditii de siguranta. Serviciile oferite de societatea noastra preiau aceste obligativitati legale si le transfera in grija noastra. Atat pe linie de SSM (protectia muncii) cat si pe linie PSI-SU (prevenire si stingere incendii – situatii de urgenta) ne ocupam de toate fazele de instruire pentru salariatii existenti, intocmirea fiselor de instruire pentru fluctuatia de personal, actualizarea documentatiei in raport cu noile reglemantari legislative, consultanta permanenta si asistenta in caz de control sau accident de munca.
  SSM GROUP va ofera servicii de protectia muncii (ssm), psi (prevenire si stingere incendii), evaluarea riscurilor de accidentare si inbonlavire prfesionala si resurse umane.
  Garantam calitatea serviciilor noastre, dispunem inclusiv de o asigurare mal-pracsis in cazul eventualelor erori umane.

Servicii

 Evaluari riscuri de accidentare si inbonlavire profesionala
  Evaluarea riscurilor de accidentare si imbonlavire profesionala este OBLIGATORIE in cadrul oricerei societati.
  Evaluarile de riscuri sunt necesare pentru diminuarea sau chiar eliminarea factorilor de risc din cadrul societatii Dvs, fiind realizate in conformitate cu prevederile art. 7 si art. 12 din Legea Nr. 319/2006 a securitatii si sanatatii in munca.
  Evaluarea se realizeaza prin aplicarea metodei I.N.C.D.P.M. de evaluare a riscurilor de accidentare si imbolnlavire profesionala pe post de lucru, avizata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale in anul 1993. Ea reprezinta un instrument necesar si util deoarece permite:

  • compararea diverselor posturi de lucru din punct de vedere al periculozitatii, pe o scala de niveluri de risc de la 1 la 7;
  • ierarhizarea riscurilor în cadrul unui post de lucru si alocarea optima, pe această baza, a resurselor financiare;
  • identificarea tuturor factorilor de risc (prima etapa a evaluarii) si stabilirea dimensiunii riscurilor, ceea ce reprezinta o etapa obligatorie pentru elaborarea normelor si instructiunilor proprii de securitate si sanatate in munca, precum si o conditie impusa de Normele metodologice privind autorizarea agentilor economici; elaborarea planului de prevenire si protectie(PPP), pe baza fiselor de masuri de prevenire intocmite in urma evaluarii riscurilor.

Galerie foto