Evaluator Moreni

Raicu Stelian Mihaita - Evaluator Moreni

Evaluator Moreni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Evaluator Moreni: Raicu Stelian Mihaita - Evaluator Moreni.

Raicu Stelian Mihaita
Evaluator proprietati imobiliare
0729.308.074

evaluator imobiliare moreni dambovitaPrestam servicii de evaluare / reevaluare a bunurilor in Dambovita, respectand principiile, metodele si standardele profesionale promovate de catre ANEVAR. Procesul de evaluarea se concretizeaza intr-un raport scris care sa reflecte toate analizele efectuate de o intreaga echipa.

Evaluarea unui apartament depinde de calitatea locuibila pe care o ofera, datorata regimului termic, expunerii la lumina sau a accesului. Printre cele mai importante criterii care ar putea influenta valoarea unui apartament sunt amplasamentul, caile si mijloacele de legatura, poluarea, partitionarea interna a spatiului, regimul fonic sau instalatiile.

Evaluam apartamente cu o camera, doua, trei si patru camere, inclusiv garsoniere amplasate atat inblocuri vechi, cat si in blocuri nou contruite.

Firma noastra este orientata catre client si urmarim in permanenta ca raportul pret/calitate sa fie unul echitabil, astfel practicam tarife competitive, fara a afecta calitatea rapoartelor de evaluare.

Servicii

Evaluam:

  • apartamente, case, vile, cladiri de birouri, spatii comerciale, hale industriale s.a.
  • terenuri libere sau construite
  • spatii comerciale, hale, spatii industriale 
  • constructii speciale 
  • autoturisme, autovehicule
  • stocuri de marfa si orice alte bunuri mobile si imobile

Galerie foto