Executor judecatoresc Targu Mures

Birou Executor Judecatoresc Romulus Puia

Executor judecatoresc Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Executor judecatoresc Targu Mures: Birou Executor Judecatoresc Romulus Puia.

  Biroul Individual de "Executor Judecatoresc Romulus Puia" a luat fiinta la data de 10 Mai 2001 fiind primul birou de executor judecatoresc deschis in regim de profesie libera in circumscriptia Curtii de Apel Tg.Mures, inregistrat sub nr.1/A/2001.
  Titularul biroului a intrat in profesie in anul 1998, la varsta de 22 de ani, prin numire de catre Ministrul Justitiei ca si executor judecatoresc debutant pe langa Judecatoria Tg.Mures , devenind in scurt timp executor judecatoresc definitiv numit pe langa Tribunalul Mures.
  Pana la intrarea in profesie, la varsta de 20 de ani a infiintat o fundatie avand ca si obiect prevenirea si combaterea delicventei juvenile, pe care a condus-o in calitate de presedinte-fondator timp de 2 ani. In paralel, a predat ca si profesor suplinitor materiile istorie si logica.
  A absolvit Liceul teoretic “Bolyai Farkas” profilul “Matematica-Fizica”, este licentiat al Facultatii de Drept “Simon Barnutiu” din cadrul Universitatii “Lucian Blaga”Sibiu promotia 1998 si devine titular de birou individual in regim de profesie libera la varsta de 25 de ani. Din anul 2001 ,odata cu intrarea in profesie libera, ocupa functia de membru in Comisia Superioara de Disciplina din cadrul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti, functie pe care a detinut-o neintrerupt pana in prezent.

  Biroul este sprijinit in activitatea sa de o echipa tanara si dinamica respectiv colaboratori Lacramioara Puia – administrator al societatii care sustine activitatea de secretariat si logistica, consilier juridic Andrada-Larisa Ogrean, secretari Anca Teodora Fagaras si Camelia Muresan.
  Pentru lucrarile conexe necesare derularii activitatii, sunt incheiate o serie de 
contracte de colaborare cu diverse societati de expertize si prestari servicii.

 

Servicii

Competenta Materiala:

  •  punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii;
  •  notificarea actelor judiciare si extrajudiciare;
  •  comunicarea actelor de procedura;
  •  recuperarea pe cale amiabila a oricarei creante;
  •  aplicarea masurilor asiguratorii dispuse de instanta judecatoreasca;
  •  constatarea unor stari de fapt in conditiile prevazute de Codul de procedura civila;
  •  intocmirea proceselor-verbale de constatare, in cazul ofertei reale urmate de consemnarea sumei de catre debitor, potrivit dispozitiilor Codului de procedura civila;
  •  intocmirea, potrivit legii, a protestului de neplata a cambiilor, biletelor la ordin si a cecurilor, dupa caz;
  •  orice alte acte sau operatiuni date de lege in competenta lui.

Galerie foto