Expert tehnic judiciar Constanta

Expert tehnic Judiciar Constanta

Expert tehnic judiciar Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Expert tehnic judiciar Constanta: Expert tehnic Judiciar Constanta.

Experienta profesionala in domeniul constructiilor s-a dobindit pe parcursul a 12 ani de activitate continua,parcurgind toate etapele dezvoltarii tehnice, incepind cu executia lucrarilor de constructie si ajungind la verificarea executiei lor.

Parcursul ascendent al pregatirii tehnice este remarcat prin rezultatele bune in domeniul constructiilor.

In experienta de profil se regasesc toate categoriile de lucrari incepind de la amenajari pina la consolidari si reparatii capitale ale constructiilor

Pregatirea tehnica continua pentru a satisface cerintele celor mai exigenti investitori din domeniu

Nivel inalt de cunoastere si pregatire in executia si verificarea lucrarilor

Colaborare cu partile implicate in realizarea investitiilor

Implicarea in proiecte complexe

Cresterea performantelor

Angajament-Respect-Integritate

Responsabilitate

Dirigintele de santier autorizat de INSPECTORATUL DE STAT IN CONSTRUCTII reprezinta interesele beneficiarului/investitorului confirm legii, pentru verificarea realizarii corecte a executiei lucrarilor de constructie,in baza unui contract de consultanta tehnica incheiat intre cele doua parti.

Dirigintele de santier il reprezinta pe investitor in relatiile acestuia cu toti factorii implicate(antreprenori,proiectanti,prestatori de servicii,furnizori),in realizarea unei constructii.

Dirigintele de santier certifica prin semnatura sa in procesele verbale de lucrari(,ce fac parte integranta din CARTEA TEHNICA A CONSTRUCTIEI-necesara receptiei si totodata intabularii), o corecta executie in conformitate cu proiectul de executie.