Fonduri europene Suceava

Cabinet individual de avocatura Ingrid Bianca Solcan

Fonduri europene Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fonduri europene Suceava: Cabinet individual de avocatura Ingrid Bianca Solcan.

   Cabinetul Individual de Avocatura Solcan Ingrid Bianca a fost infiintat prin Decizia Baroului Suceava si desfasoara activitati juridice specifice de consultanta, asistenta juridica si reprezentare, potrivit Legii de organizare a profesiei de avocat nr. 51/1995. Activitatea Cabinetului este organizata si coordonata de catre avocatul titular Solcan Ingrid Bianca.
   Distinct de profesia de avocat in cursul anului 2013, Solcan Ingrid Bianca a fost autorizata de Consiliul de mediere in profesia de mediator in urma absolvirii cursurilor Scoala de formare in mediere Mugur Mitroi, scoala certificata de organizatii de referinta din domeniul ADR: Federal Mediation and Conciliation Service, Washington DC, S.U.A. si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation Londra, Marea Britanie.

   Avocatul titular al Cabinetului avocat Suceava Solcan Ingrid Bianca a urmat cursurile Facultatii de Drept din Cadrul Universitatii Al. Ioan Cuza Iasi, absolvind in anul 2008. In cadrul aceleiasi Universitati, a absolvit cursurile de Master cu specializarea :Dreptul Afacerilor" .

   Experienta in diferite ramuri ale dreptului precum si specializarea in profesia de avocat mediator si practician in insolventa dar si seriozitatea si implicarea constiincioasa si profesionista a Cabinetului de “Avocatura Solcan Ingrid Bianca ” este confirmata si de stabilitatea relatiilor cu clientii nostri in prestarea serviciilor de asistenta si reprezentare juridica – cabinet avocat Suceava.

Servicii

Fonduri Europene

   Obtinerea fondurilor europene este o oportunitate pentru mediul de afaceri din Romania, insa in multe cazuri cei care au obtinut finantarea europeana prin intermediul acestor programe au fost ulterior sanctionati de comisiile de specialitate ce vin sa verifice gestionarea banilor europeni.

   Cabinetul nostru va ofera sprijinul juridic la contestarea proceselor verbale de constatare nereguli si, reprezentarea si asistenta in fata autoritatilor de management dar si a instantelor de judecata.

   Totodata asiguram consultanta si asistenta juridica in contestarea corectiilor financiare aplicate contractelor de achizitie publica, contractelor finantate din fonduri europene dar si altor tipuri de finantari.

Galerie foto