Mediator Bacau

Birou de Mediator - Gabriela Ichim

Mediator Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mediator Bacau: Birou de Mediator - Gabriela Ichim.

   In prezent sunt mediator autorizat din anul 2008 in cadrul Biroului de mediator „Gabriela Ichim”. Avocat fiind, am urmat cursurile de pregatire ca mediator, in cadrul      Programului de asistenta oferit de catre Ambasada S.U.A., Ministerul Justitiei, Centrul Pilot de Mediere din Craiova, avand ca traineri pe Kathleen Patterson, Susan Green, Eileen Hoffman, Linda Lazarus si colegii romani.
   Din 2006 m-am implicat treptat in diverse actiuni de promovare a medierii pentru ca eram convinsa de utilitatea ei in societatea romaneasca.

   In calitate de viitor membru in Consiliul de Mediere inteleg sa raman consecventa politicilor publice afirmate si sa sustin si pe mai departe dezideratele propuse de echipa U.C.M.R. si anume:
   Vrem ca impreuna cu tine sa facem o noua lege a medierii prin care procedura sa fie obligatorie, iar acordul sa aiba valoare executorie, asa cum prevede proiectul initiat de UCMR din vara anului trecut.
   Vrem ca impreuna cu tine sa organizam profesia in judetul tau si sa te lasam pe tine sa decizi acolo, asigurand un corp profesional cu identitate proprie.
   Vrem ca impreuna cu tine sa promovam medierea ca o profesie distincta si independenta, non-juridica.

   Pentru oricare dintre servicii, onorariul se stabileste in raport de natura cauzei/ litigiului, complexitatea, durata, urgenta, dificultatea, starea materiala a partilor,etc.
   Va multumim pentru increderea acordata!

Servicii

Biroul de mediator Gabriela Ichim ofera servicii de mediere in toate domeniile:

  • comercial
  • civil
  • muncii
  • succesoral
  • familiei
  • penal
  • protecția consumatorului

Galerie foto