Mediator Bucuresti-Sector 3

Mediator Janos Demeter

Mediator Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mediator Bucuresti-Sector 3: Mediator Janos Demeter.

  Colaboram cu experti in toate domeniile, Birouri de Executori Judecatoresti, Notariate, Traducatori, Medici, Avocati din Bucuresti. Reusim sa solutionam cu succes o paleta larga de litigii in interesul clientilor nostri.
  Plecand de la premisele unei colaborari directe cu clientii nostri, cabinetul nostru de mediere furnizeaza servicii de specialitate in baza unor onorarii adaptate fiecarui caz in parte, in conditii materiale extrem de avantajoase pentru client.
  Consultanta si mediere, redactare acorduri de mediere referitoare la: contracte de vanzare-cumparare, inchiriere, locatiune, imprumut, asigurare, donatie, intretinere, renta viagera, succesiune. Servicii de mediere in actiuni de divort, partaj, incredintare minori.
  Negocierea, medierea contractelor comerciale si a altor acorduri comerciale. Asistenta si servicii de mediere cu privire la fuziuni, achizitii, insolventa, reorganizare, recuperari creante, somatii de plata, aspecte concurentiale, contestatii la executarea silita, plangeri penale, litigii intre societatile comerciale sau intre actionari.

Servicii

Servicii de Mediere

  • Mediator Infractiuni - Mediere Penal
  • Mediere Comercial
  • Mediere Drept Civil
  • Mediere Dreptul Familiei

Galerie foto