Mediator Targu Jiu

Birou de Mediator - Corlan Gabriel

Mediator Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Mediator Targu Jiu: Birou de Mediator - Corlan Gabriel.

  Mediatorul, intr-o atmosfera pasnica, va ajuta sa vorbiti despre conflictul dvs. Fiecare are posibilitatea de a-si prezenta propria varianta, iar mediatorul se va asigura ca fiecare intelege si punctul de vedere al celuilalt. Practic dvs. detineti controlul. Mediatorul nu cauta vinovati, nu decide cine are dreptate ci va facilita negocierile dintre parti, care vor genera o solutie eficienta, durabila si convenabila tuturor.
  Partile aflate in conflict se pot prezenta impreuna la mediator. In cazul in care se prezinta numai una dintre parti, mediatorul, la cererea acesteia, va adresa celeilalte parti invitatia scrisa, in vederea informarii si acceptarii medierii, stabilind un termen de cel mult 15 zile. Invitatia se transmite prin orice mijloace care asigura confirmarea primirii textului. Partea solicitanta va furniza mediatorului datele necesare contactarii celeilalte parti.
  La mediator onorariul este stabilit la inceput impreuna cu partile, in functie de cauza. In instanta sunt costuri suplimentare datorita taxei de timbru, onorariilor avocatilor, expertizelor.
  La mediator procedura este mult mai simpla fata de cea din instanta si mai flexibila. In instanta sunt necesare expertize, anchete, termene lungi. La mediere solutia este gasita prin dialog si concesii reciproce si facilitata de mediator.
  In functie de caz, disputele la mediator se pot rezolva chiar si la prima sedinta, In cazuri mai complexe se rezolva dupa mai multe sedinte. In cazul instantei termele de judecata pot dura si ani de zile, iar apoi se poate prelungi perioada prin cai de atac, etc.

Servicii

  • Mediere Civila
  • Mediere Comerciala
  • Mediere Familiala
  • Mediere Conflicte Munca
  • Mediere Penala

Galerie foto