Notar Bucuresti-Sector 3

Societate Profesionala Notariala

Notar Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Notar Bucuresti-Sector 3: Societate Profesionala Notariala.

Biroul notarial s-a infiintat in anul 1995, odata cu trecerea de la notariatul in sistem de stat la cel in sistem privat, de catre Doamna notar Stefan (actualmente Negrila) Daniela. Sediul initial a fost pe Bd. I.C. Bratianu.

In anul 2000 biroul a fost deschis in actuala locatie, extinzandu-se spatiul de lucru.

In anul 2006 in cadrul biroului s-a asociat Doamna notar Meda Enache, asociere precedata de o colaborare indelungata.

Din anul 2010 in cadrul biroului s-a asociat Doamna notar Iulia Silvia Stefan, deasemenea in urma unei colaborari anterioare substantiale cu biroul nostru.

Din anul 2011 biroului notarial i s-a atribuit denumirea de "Concordia", denumire aleasa datorita conotatiei de armonie, intelegere.

Din anul 2013 s-a asociat in cadrul biroului nostru Doamna notar Dinu Camelia-Elena, fost notar public in cadrul Camerei Notarilor Publici Ploiesti, actualmente notar public in cadrul Camerei Notarilor Publici Bucuresti.

Biroul a inceput sa functioneze intr-un spatiu mic, suficient la data respectiva si corespunzator cerintelor, iar ulterior s-a extins, ajungand astazi sa aiba un spatiu alocat de patru ori mai mare. Arhiva este amplasata separat, intr-un spatiu modern, renovat, cu opisare pe suport electronic. La inceputul activitatii personalul auxiliar era format din trei persoane, actualmente fiind de douasprezece, existand inclusiv posibilitatea ca pe viitor sa marim numarul acestora prin adaugarea de servicii suplimentare.

Galerie foto