Notar Bucuresti-Sector 4

Notari Publici Ioana si Oanan Surdescu

Notar Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Notar Bucuresti-Sector 4: Notari Publici Ioana si Oanan Surdescu.

Notar Public Ioana SurdescuNotarul public titular al biroului este Ioana Surdescu din cadrul Camerei notarilor publici Bucureşti şi membră a Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România.

Doamna Ioana Surdescu deţine o experienţă neîntreruptă de douăzeci şi şase de ani ca magistrat. În acest timp a soluţionat numeroase litigii civile şi dosare penale, desfăşurându-şi activitatea la diferite secţii ale instanţelor din România. Printre instanţele în cadrul cărora a activat ca judecător se număra şi instanţa supremă - Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Curtea de Apel Bucureşti.

De asemenea, concomitent cu funcţia de magistrat a desfăşurat şi activităţi didactice, participând în perioada 1997-2010 la procesul de formare profesională a tinerilor magistraţi în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii (INM).

În februarie 2010 doamna Ioana Surdescu este numită în profesia de notar public prin Ordin al Ministrului Justiţiei.

Decoraţii/diplome de onoare:

• Ordinul naţional "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler, conferit de Preşedintele României prin Decretul 527/2000 pentru merite în elaboararea jurisprudenţei, reformarea justiţiei şi corecta aplicare a legilor.

• Diploma ,, Meritul Judiciar" clasa a III-a la 15 ani de vechime în magistratură, precum şi pentru rezultate meritorii obţinute în activitate, respectarea îndatoririlor prevăzute de lege şi calificativul anual ,,foarte bine".

Galerie foto