Notar Popesti-Leordeni

BIROUL NOTARIAL PUBLIC TEROVAN MARIA MAGDALENA

Notar Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Notar Popesti-Leordeni: BIROUL NOTARIAL PUBLIC TEROVAN MARIA MAGDALENA.

Biroul Notarial Public “Terovan Maria Magdalena “, condus de către notar Terovan Maria Magdalena deserveste localitatile Popesti-Leordeni si Comuna Glina, beneficiaza de experienţa unei echipe dedicate fiind recunoscuta pentru aptitudinea de a comunica cu clienţii si de a veni în întâmpinarea problemelor acestora. Serviciile oferite de Biroul Notarial sunt de o calitate ridicată, costurile cu actele şi procedurile notariale fiind minime.
În vederea eficientizării formalităţilor notariale, vă rugăm să ne contactaţi în vederea programării vizitei dumneavoastră.

Pentru programări în afara programului de funcţionare, vă stăm la dispoziţie  prin datele de contact alăturate.

Notarul este un liber profesionist, care îndeplineşte acte de autoritate publică.
Numirea în functie a notarului public, suspendarea şi încetarea acestei calităţi atestă caracterul dublu al poziţiei notarului care este titular al unui serviciu de interes public şi, totodată, un liber profesionist, membru al unei organizaţii profesionale.

Activitatea notarială se desfaşoară în baza Legii nr. 36/1995 a notarilor publici şi activităţii notariale şi a Ordinului Ministrului Justiţiei nr. 710/C/1995 pentru adoptarea Regulamentului de punere în aplicare a acestei legi.

Activitatea notarului public se bazează pe încrederea solicitanţilor, care se obţine dacă notarul public este un consilier convingător şi un confident discret al părţilor, capabil să le explice reglementările legale şi să transpună voinţa lor în termeni juridici.
Funcţia de notar public este autonomă ceea ce împiedică orice ingerinţă în întocmirea actelor notariale şi în îndeplinirea procedurilor prevăzute de lege în competenţa acestuia. Principiul stabilităţii în funcţie este menit să garanteze echitatea şi imparţialitatea în decizie a notarilor publici, într-un cuvânt, independenţa acestora.

Servicii

Activitatea Notariat Popesti-Leordeni se desfaşoară în baza Legii nr. 36/1995 a notarilor publici şi activităţii notariale şi a Ordinului Ministrului Justiţiei nr. 710/C/1995 pentru adoptarea Regulamentului de punere în aplicare a acestei legi.

Notariat Popesti-Leordeni Biroul Notarial Public “Terovan Maria Magdalena” oferă servicii de autentificare şi legalizare pentru:

  • Acte de dispoziţie – contracte de vânzare/cumpărare, donaţii, acte de schimb etc.;
  • Succesiuni;
  • Garanţii mobiliare şi imobiliare, ipoteci;
  • Acte comerciale;
  • Divorturi
  • Orice alte categorii de acte decât cele enumerate mai sus care intră în atribuţiile unui notar public – legalizări de acte/copii, legalizări traduceri, declaraţii, procuri etc.

In afara de aceste servicii, mentionam si disponibilitatea de deplasare a notarului, in afara Notariat Popesti-Leordeni, precum si consultanta, care se ofera atat direct la sediu, cat si prin telefon, e-mail sau prin intermediul acestui site.
De asemenea, va putem pune in legatura cu traducatori autorizati, experti cadastru , cat si colaborari cu majoritatea bancilor din Iasi, putand fi apelat pentru efectuarea de tranzactii care implica notari autorizati de banca.

In speranta ca in prezentarea de mai sus ati gasit argumente suficiente de profesionalism si seriozitate, de care puteti beneficia daca apelati la serviciile noastre, va asteptam sa ne contactati contactaţi, pentru a va face o programare sau pentru a obtine mai multe informatii.

Galerie foto