Notar Targu Mures

Camera Notarilor Publici Targu-Mures

Notar Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Notar Targu Mures: Camera Notarilor Publici Targu-Mures.

Sunteti pe pagina de internet a Camerei Notarilor Publici din Targu Mures - România, organizatie profesionala care ii reuneste pe toti notari publici din circumscriptia Curtii de Apel Targu Mures.

     Camera Notarilor Publici Targu Mures este persoana juridica si a fost creata exclusiv din fonduri proprii, ca urmare a contributiei profesionale a tuturor notarilor publici membri ai Camerei Targu Mures.

     Informatiile de pe aceasta pagina au menirea de a va servi si a veni in intampinarea publicului, creand un cadru informational util si adaptat cerintelor dumneavoastra. Ne straduim sa oferim informatii consistente, actualizate, si incercam a fi mereu la zi cu cele mai noi aparitii legislative si evenimente de interes notarial.

    Camera Notarilor Publici Târgu Mures este situată în partea Nord-Centrală a tării si are sediul în Târgu Mures, str. Căprioarei nr.7, judetul Mures. Isi desfăsoară activitatea pe raza judetelor Mures si Harghita La nivelul Camerei există următoarele circumscriptii judecătoresti:

   Judetul Mures: Târgu Mures, Ludus, Reghin, Sighisoara si Târnăveni.

  Judetul Harghita: Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorghieni si Toplita.

Galerie foto