Recuperari creante Bucuresti-Sector 4

Darie, Manea si Asociatii - Cabinet de avocatura

Recuperari creante Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperari creante Bucuresti-Sector 4: Darie, Manea si Asociatii - Cabinet de avocatura.

  Cabinetul de avocatura Darie, Manea si Asociatii asigura consultanta, asistenta si reprezentare juridica in multiple domenii sustinand strategii complexe in abordarea cazurilor. Avocatii nostri gestioneaza cu profesionalism relatiile cu clientii protejand mereu pozitia acestora si indicand solutii optime pentru rezolvarea eficienta a tuturor aspectelor de natura legala pe care le abordam. Suntem in masura sa identificam alternativele favorabile in problemele de drept comercial, civil, penal, in chestiuni legate de infiintari/dizolvari firme, tranzactii comerciale, somatii de plata, recuperari creante, litigii de munca, partaj, succesiune, uzucapiune, divort, retrocedari, etc.
  Principiile noastre esentiale sunt legate de mentinerea unui inalt nivel profesional garantat prin preocuparea continua a echipei de avocati pentru cunoasterea si intelegerea noutatilor legale, atentia acordata detaliilor care intervin in plan international si european, analiza eficienta a fiecarei spete si abordarea fructuoasa a colaborarilor intre departamentele noastre cu diferite specializari. Cabinetul de avocati Darie, Manea si Asociatii acorda totodata un pachet de servicii care raspunde cerintelor suplimentare ale clientilor nostri interesati de deschiderea unor companii sau sedii secundare pe teritoriul romanesc.

Servicii

   Datorita climatului economic din Romania, in prezent, procesul de recuperare de creante reprezinta un capitol important al activitati noastre zilnice.
   Avocatii nostri sunt specializati in recuperare de creante de la persoane fizice si juridice, romanesti sau straine.
   Prin experienta acumulata, am reusit sa dezvoltam mecanisme eficiente de recuperare de datorii.

Oferim asistenta juridica de specialitate constand in:

  • redactarea de notificari,
  • procedura de somatie de plata,
  • procedura executarii silite etc.

Galerie foto