Recuperari creante Bucuresti-Sector 5

Cabinet Individual de Avocatura - Niculae Ioana-Manuela

Recuperari creante Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperari creante Bucuresti-Sector 5: Cabinet Individual de Avocatura - Niculae Ioana-Manuela.

   Cabinetul Individual de Avocatura "Niculae Ioana-Manuela" a fost infiintat prin Decizia Baroului Bucuresti nr. 972/2011 si desfasoara activitati juridice specifice de consultanta, asistenta juridica si reprezentare, potrivit Legii de organizare a profesiei de avocat nr. 51/1995.
   Activitatea Cabinetului este organizata si coordonata de catre avocatul titular Niculae Ioana-Manuela.
   Avocatul titular al Cabinetului "Niculae Ioana-Manuela" a urmat cursurile Facultatii de Drept din Cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti, absolvind in anul 2007. 

   Experienta si specializarea in diferite ramuri ale dreptului, dar si seriozitatea si implicarea constiincioasa si profesionista a 

   Cabinetul de Avocatura "Niculae Ioana-Manuela" colaboreaza cu: notari publici, executori judecatoresti, traducatori autorizati, experti tehnici, experti contabili.avocatilor din cadrul Cabinetului de Avocatura "Niculae Ioana-Manuela" este confirmata si de stabilitatea relatiilor cu clientii nostri in prestarea serviciilor de asistenta si reprezentare juridica, dezvoltand, in cele mai multe cazuri, colaborari pe termen lung.

   Printre clientii cabinetului de avocatura se regasesc, atat persoane fizice cat si societati comerciale, de nationalitate romana, dar si straine (Italia, Spania, Bulgaria).

   In intreaga sa activitate juridica, Cabinetul de Avocatura "Niculae Ioana-Manuela" asigura deplina confidentialitate a cauzelor incredintate, promptitudine si punctualitate in rezolvarea acestora.

Servicii

   Serviciul de recuperare-creante, implica o activitate cu caracter preponderant juridic. Motiv pentru care toti avocatii din cadrul Cabinetului nostru sunt implicati activ in realizarea, in conditii optime, a acestei activitati.
   Ca urmare a experientei acumulata in acest domeniu, de-a lungul a mai mult de 5 ani, avocatii nostrii va ofera solutii prompte si eficiente in legatura cu orice problema sesizata.
   Serviciul de recuperare creante va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a neindeplinirii obligatiei de plata a oricarei creante comerciale sau civile datorate, reprezentand:

 •  Contravaloare facturi fiscale, CEC-uri, Bilete la Ordin, contracte;
 •  Imprumuturi nerestituite la termen;
 •  Contravaloarea drepturilor salariale neachitate de angajator la termenul stabilit intre parti;
 •  Neplata unor lucrari de antepriza sau a unor sume reprezentand drepturile de autor;
 •  Neplata sumelor provenite din cesionarea unor actiuni in cadrul unor societati comerciale;
 •  Sume de bani datorate din contracte de inchiriere sau ca urmare a unui contract de prestari-servcii;
 •  Valori restante ca urmare a incheierii unor acte juridice translative de proprietate;
 •  Sume datorate ca urmare a unor servicii de intermediere si comisionariat;
 •  Constituirea unor gajuri si ipoteci.

   Pentru a putea demara procedura de recuperare a creantelor dumneavoastra, vom incheia un contract de asistenta juridica, prin care ne veti imputernici sa ne ocupam de cazul dumneavoastra.
   Odata incheiat contractul de asistenta juridica, tot ceea ce mai ramane este ca dumneavoastra sa ne puneti la dispozitie documentele privind:

 • Datele de identificare ale debitorilor : denumire/nume , adresa/sediul social ale acestora, datele de contact ale debitorului/reprezentantului debitorului telefon, fax, e-mail, seria si numarul cartii de identitate;
 • Dovada creantei dumneavoastra (contracte, facturi, avize de insotire a marfii, instrumente de plata - Bilete la Ordin, cambii, CEC-uri, angajamente de plata ale debitorului);
 • Recunoasterea, de catre debitor, a creantei datorate;
 • Corespondenta dintre creditor si debitor;

   Cat priveste procedura de recuperare a creantelor , aceasta cuprinde 3 etape:

 • O etapa amiabila, in care se incearca solutionarea in conditii de comunicare directa cu debitorii;
 • O etapa procesuala, implicand depunearea de actiuni pe rolul instantelor de judecata competente;
 • O etapa executorie, in care se procedeaza la intrarea in posesia sumei reprezentand contravaloarea creantei , prin intermediul Executorilor Judecatoresti.

   Cabinetul de avocatura "Niculae Ioana-Manuela" va garanteaza confidentialitatea totala a informatiilor si a datelor cu caracter privat cu care intra in contact pentru solutionarea operatiunilor juridice pentru care suntem mandatati.

Galerie foto