Recuperari creante Suceava

Cabinet individual Ingrid Bianca Solcan

Recuperari creante Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Recuperari creante Suceava: Cabinet individual Ingrid Bianca Solcan.

   Cabinetul Individual de Avocatura Solcan Ingrid Bianca a fost infiintat prin Decizia Baroului Suceava si desfasoara activitati juridice specifice de consultanta, asistenta juridica si reprezentare, potrivit Legii de organizare a profesiei de avocat nr. 51/1995. Activitatea Cabinetului este organizata si coordonata de catre avocatul titular Solcan Ingrid Bianca.
   Distinct de profesia de avocat in cursul anului 2013, Solcan Ingrid Bianca a fost autorizata de Consiliul de mediere in profesia de mediator in urma absolvirii cursurilor Scoala de formare in mediere Mugur Mitroi, scoala certificata de organizatii de referinta din domeniul ADR: Federal Mediation and Conciliation Service, Washington DC, S.U.A. si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation Londra, Marea Britanie.

   Avocatul titular al Cabinetului avocat Suceava Solcan Ingrid Bianca a urmat cursurile Facultatii de Drept din Cadrul Universitatii Al. Ioan Cuza Iasi, absolvind in anul 2008. In cadrul aceleiasi Universitati, a absolvit cursurile de Master cu specializarea :Dreptul Afacerilor" .

   Experienta in diferite ramuri ale dreptului precum si specializarea in profesia de avocat mediator si practician in insolventa dar si seriozitatea si implicarea constiincioasa si profesionista a Cabinetului de “Avocatura Solcan Ingrid Bianca ” este confirmata si de stabilitatea relatiilor cu clientii nostri in prestarea serviciilor de asistenta si reprezentare juridica – cabinet avocat Suceava.

Servicii

   Activitatea de recuperare a creantelor o exercitam atat pe cale amiabila, prin concilieri, tranzactionari, medieri, cat si prin proceduri judiciare. Astfel in cazul nerecuperarii creantei pe cale amiabila , vom pregati toate demersurile judiciare posibile impotriva debitorilor dumneavoastra respectiv somatie de plata, investirea cu formula executorie a titlurilor, instituirea de garantii cat si executarea silita propriu-zisa, cu ajutorul unui executor judecatoresc.

   Cabinetul nostru acorda asistenta juridica si reprezentare in cadrul procedurilor de recuperare a creantelor privind:

  • imprumuturi nerestituite la scadenta;
  • facturi neachitate la scadenta;
  • constituirea unor gajuri si ipoteci
  • plata unor drepturi salariale;
  • plata unor lucrari de antrepriza;
  • datorii provenind din mosteniri;
  • datorii provenind din contracte de inchiriere / vanzare-cumparare.

Galerie foto