Arhitect Bistrita

EDIL CONCEPT

Arhitect Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arhitect Bistrita: EDIL CONCEPT.

  EDIL CONCEPT este una dintre cele mai dinamice companii din Transilvania in domeniul proiectarii si consultantei in constructii si asistenta tehnica pe santier. Seriozitatea cu care am abordat orice relatie contractuala ne-a facut, fara falsa modestie, renumiti in intreaga Transilvanie. Politica noastra este orientarea catre clienti, catre nevoile acestora si, mai ales, catre respectul pentru efortul investitional. De aceea dorim sa ne largim in permanenta gama de servicii, iesind din tiparele micului birou de proiectare. Iar mici nu mai suntem demult.
  EDIL CONCEPT acorda o importanta sporita atat consultantei, cat si procesului de proiectare propriu-zis, dar dincolo de serviciile de proiectare, de arhitectura, urbanism si amenajari interioare, purtam responsabilitatea unei prezente transparente pe piata actuala a constructiilor. Dezvoltarea fara precedent a acestei piete, precum si profitabilitatea crescuta a sectorului, ne face sa credem ca numai o serie de servicii integrate poate asigura cu adevarat o relatie solida proiectant – client.
  Suntem PROFESIONISTI din toate punctele de vedere.
  Incepand din anul 2002, pe numele actionarului principal, GIONI GRINOV, s-a facut asigurare de raspundere profesionala prin intermediul AICPS, incepand cu nivelul minim de acoperire, de 25.000 USD. De atunci, neintrerupt, asigurarea a fost prelungita si marita, nivelul de acoperire ajungand acum la 250.000 euro. Mai mult, incepand cu 2006, firma pe care o reprezint are inca o asigurare de raspundere profesionala, nivelul de acoperire fiind de o jumatate de million de euro.

Servicii

  • ARHITECTURA
  • STRUCTURA DE REZISTENTA
  • INSTALATII IN CONSTRUCTII
  • CONSULTANTA
  • DIRIGENTIE DE SANTIER

Galerie foto