Avocat ieftin

Avocat ieftin

Avocat ieftinAjutam oamenii sa raspunda la numeroase intrebari financiare  Cu toate acestea, un tip de intrebare la care nu putem raspunde este unul legat de probleme cum ar fi depunerea falimentului, redactarea unui plan de proprietate sau un litigiu. Deci, in ciuda tuturor glumelor avocatului pe care le iubim, avem nevoie de ele din cand in cand.

Dar unde si cum puteti gasi un avocat ieftin si bun?

Un loc pentru a incepe este cu angajatorul vostru. Intrebati daca angajatorul vostru ofera servicii juridice reduse prin intermediul unui program specializat sau al unui program de asistenta pentru angajati mai general. Desi este posibil sa nu gasiti un Johnny Cochran in acest fel, poate fi o resursa excelenta pentru a obtine documente juridice de baza, precum si o procura facuta la un cost rezonabil sau pentru a vedea daca merita sa faceti urmatorul pas intr-o situatie mai complexa. De exemplu, in cazul in care EAP va ofera o consultare juridica gratuita de 30 de minute, puteti utiliza acel moment pentru a afla daca falimentul ar putea avea sens sau pentru a vedea daca ati putea avea o plangere legala valida sau a demara un proces inainte de a angaja un avocat mai scump. De asemenea, puteti obtine informatii juridice gratuite si puteti afla despre serviciile legale pro bono pe un site ca lawhelp.org.

Odata ce sunteti gata sa angajati un avocat, urmatorul pas poate fi sa intrebati membrii familiei, prietenii si alti profesionisti cu care lucrati pentru recomandari. Avocatii pe care ii cunoasteti sau pe care ii recomanda altii pot fi utili chiar daca acestia practica intr-o alta zona, deoarece avocatii tind sa cunoasca alti avocati si, cel mai important, care sunt cei mai renumiti. Acelasi lucru se poate spune si pentru CPA-urile si consilierii financiari. La urma urmei, o mare parte din succesul lor profesional depinde de construirea acestor relatii, deoarece atat de mult din afacerea lor provine din trimiteri.

Puteti, de asemenea, sa incercati serviciul de referinta al avocatului de stat sau local al baroului. Acest lucru va va oferi cel putin avocatii locali care practica in zona de care aveti nevoie.

Odata ce ati gasit unele perspective, nu angajati un avocat doar pentru ca se intampla sa fie primul pe lista. Alegerea avocatului gresit poate sa va faca sa va coste o multime de timp si bani, astfel incat veti dori sa intervievati cel putin 3. In primul rand, asigurati-va ca avocatii ofera de fapt serviciul pe care il cautati. In al doilea rand, verificati site-ul web al Baroului de Stat pentru a vedea daca au fost introduse actiuni disciplinare impotriva acestora. Apoi le puteti pune cateva intrebari:

Cu cine voi lucra exact? Nu vrei sa gasesti un avocat care chiar iti place si sa descoperi ca esti predat unui asistent de juniori care nu-ti place atat de mult

Care sunt acreditarile dvs.? Fiecare avocat admis la baroul din statul dvs. este calificat din punct de vedere tehnic pentru a practica dreptul, dar poate si el a obtinut o specializare, o acreditare ca AEP (Accredited Estate Planner) sau un LLM (Master of Laws) intr-o zona precum legea fiscala.