Cabinet avocatura

Cabinet avocatura

cabinet avocaturaDaca problema dvs. juridica este complexa sau implica o multime de bani, este posibil sa nu doriti sa incercati sa rezolvati intreaga problema fara un avocat. Pentru asta apelati la un cabinet avocatura. La urma urmei, avocatii fac mai mult decat sa dea nformatii juridice. Acesta ofera consultanta strategica si implica abilitati tehnice sofisticate problemelor juridice. In mod ideal, veti putea gasi un avocat care este dispus sa serveasca drept "antrenor" legal pentru a va ajuta sa va educati cat mai mult posibil si sa va preluati ca avocat oficial doar daca este necesar.

De ce sa mergem la un cabinet avocatura?

Localizarea unui avocat bun care poate ajuta eficient cu problema voastra particulara nu poate fi usoara. Nu va asteptati sa gasiti un avocat bun, pur si simplu cautand in agenda telefonica sau citind un anunt. Nu exista suficiente informatii in aceste surse pentru a va ajuta sa faceti o alegere valida.

O abordare mai buna este sa vorbiti cu persoane din comunitatea dvs. care au experimentat aceeasi problema cu care va confruntati - de exemplu, daca aveti o reclamatie de hartuire sexuala, discutati cu un grup de femei. Intrebati-le cine erau avocatii lor si ce gandesc ele despre avocat. Daca vorbesti cu o jumatate de duzina de oameni care au avut o problema juridica similara, sansele sunt ca vei iesi cu recomandari bune.

Dar nu luati o decizie cu privire la un avocat numai pe baza recomandarii altcuiva. Diferitele persoane vor avea raspunsuri diferite la stilul si personalitatea avocatului; Nu te gandi la angajarea unui avocat pana cand nu te-ai intalnit cu avocatul, ti-ai discutat cazul si ai decis ca te simti bine sa lucrezi cu el sau cu ea.

De asemenea, este greu sa gasesti un avocat printr-o sesizare personala cu expertiza de care ai nevoie (de exemplu, daca prietenul tau avea un mare avocat pentru divort, dar ai nevoie de consiliere de incorporare, recomandarea nu te poate ajuta).

Multe site-uri ofera o modalitate de a va conecta cu avocatii locali in functie de locatia dvs. si de tipul de caz juridic pe care il aveti. Raspundeti la cateva intrebari despre cazul dvs. si informatiile dvs. de contact, apoi tipul de avocat potrivit va va contacta direct. Vorbiti cu un avocat local.

Intreprinderile care ofera servicii unor actori-cheie din domeniul juridic care va intereseaza pot, de asemenea, sa va ajute sa identificati avocatii de care trebuie sa  tineti cont. De exemplu, daca va intereseaza legile privind micile afaceri, discutati cu bancherul, contabilul, agentul de asigurari si brokerul imobiliar. Acesti oameni vin in contact frecvent cu avocatii care reprezinta clienti de afaceri si sunt in masura sa faca judecati in cunostinta de cauza.

Serviciile de referire ale avocatilor reprezinta o alta sursa de informare. Exista insa o mare varietate in calitatea serviciilor de consiliere a avocatilor, desi acestea trebuie sa fie aprobate de catre asociatia baroului de stat. Ceea ce nu puteti obtine de la orice serviciu de sesizare a avocatilor este, totusi, o intelegere a filosofiei avocatului - de exemplu, daca avocatul este dispus sa petreaca cateva ore pentru a fi antrenor juridic sau cat de agresiva este personalitatea avocatului.