Cabinet notarial

Cabinet notarial

Cabinet notarialContactati o agentie de legatura. Dupa finalizarea cu succes a unui curs de educatie notariala, trebuie sa contactati una dintre agentiile de legatura care sunt aprobate sa opereze. Veti avea nevoie desigur si de un cabinet notarial. Cele mai multe dintre aceste companii ofera "o singura optiune de cumparaturi". Faceti o plata companiei si va furnizeaza cererea, platiti taxele de stat, scrieti legatura dvs. notariala si furnizati sigiliul notarului. Agentiile de obligatiuni furnizeaza garantia obligatorie necesara pentru notarii publici pentru a obtine un comision. (Retineti ca obligatiunea este destinata sa protejeze publicul impotriva abaterilor sau neglijentelor notariale, nu si a notarului.)

De ce sa mergem la un cabinet notarial?

Va recomandam sa consultati mai multe companii pentru a compara serviciile si preturile. Taxele de stat de 39 dolari sunt fixate prin lege, dar prima de obligatiuni si sigiliul notarial sunt la preturi competitive. Va rugam sa retineti ca statul nu ofera cereri sau nu ofera sigilii notariale.

Finalizati aplicatia. Furnizati toate informatiile solicitate in formularul de solicitare, care va vor fi furnizate de agentia de legatura pe care o alegeti. In cazul in care lipsesc informatii, cererea dvs. va fi returnata la agentia de legatura pana cand vor fi depuse toate materialele necesare. Daca ati fost condamnat pentru o infractiune, ati fost suspendat sau ati fost in stare de proba, trebuie sa prezentati urmatoarele documente:

O declaratie scrisa privind natura si circumstantele acuzatiilor;

O copie a hotararii judecatoresti si a ordinului de condamnare;

In caz de condamnare, o copie a certificatului de restaurare a drepturilor civile. Numele acestui document poate varia in functie de statul in care a avut loc condamnarea.

Trimiteti cererea prin intermediul agentiei de legatura. Dupa ce cererea a fost completata, trebuie sa trimiteti cererea dvs. agentiei dvs. de legatura. Aceasta va transmite cererea dvs. catre stat pentru a fi examinata. Pentru a verifica starea aplicatiei, contactati agentia de legatura.

Daca cererea dvs. este aprobata, veti primi certificatul de comision si sigiliul notarului de la agentia de legatura. Va rugam sa confirmati ca informatiile de pe sigiliu si certificat sunt corecte; Daca da, puteti continua sa va indepliniti indatoririle in calitate de notar public. Daca exista vreo eroare, contactati agentia de legatura pentru asistenta.

Daca aveti o stampila pe care o utilizati curent, va rugam sa utilizati stampila actuala pana la expirarea comisiei. Este posibil sa nu folositi noul sigiliu notarial pana in prima zi a noii comisii. Distrugeti sigiliul vechi pentru a preveni folosirea sa incorecta.

Decizia de a numi un notar public este o chestiune aflata la discretia guvernatorului si nu face obiectul unei revizuiri ulterioare. Ii incurajam pe solicitantii carora li s-a refuzat aplicatia sa depuna din nou o cerere la un an de la data semnarii cererii.

La reaprovizionare, sunteti bineveniti sa oferiti orice materiale suplimentare care sa demonstreze ca sunteti in slujba oficiala in calitate de notar, cum ar fi scrisori de recomandare din partea unor contacte profesionale, dar nu sunteti obligat sa faceti acest lucru.