Notar ieftin

Notar ieftinUnde sa gasiti un notar (gratuit sau ieftin):

Stiind unde sa gasesti un notar public este vital atunci cand trebuie sa ai un document juridic rapid. De asemenea puteit sa gasiti un notar ieftin. Vanzatorii vor gasi adesea ca trebuie sa aiba o declaratie de avere inainte de a putea pretinde ceva, de exemplu. Din fericire, gasirea unui notar nu trebuie sa fie dificila sau costisitoare; Multe companii si organizatii ofera servicii notariale gratuite.

Cum gasim un notar ieftin?

Intrebati despre serviciile notariale ale bancii:

Este o conceptie gresita in mod obisnuit potrivit careia fiecare banca este obligata sa aiba un notar, dar multi au personalul doar pentru uz propriu. Orele si taxele variaza in functie de locul in care locuiti si de banca pe care o contactati. Probabil ca aveti acces la un notar gratuit la o banca unde aveti un cont existent.

Sindicatele de credit si bancile mici din comunitate au sanse mai mari de a oferi notari publici.

Daca banca proprie nu ofera servicii notariale gratuite, intrebati. Ar putea fi utila deschiderea unui mic cont de verificare sau de economii la o banca care are un notar gratuit asupra personalului, mai ales daca veti avea nevoie periodic de servicii notariale.

Verificati birourile locale pentru un notar:

Primaria locala sau sediul instantei este probabil sa aiba un notar in personal si de cele mai multe ori le pun la dispozitia publicului serviciile lor.

Multe biblioteci publice ofera notari:

Bibliotecile publice ofera o varietate uluitoare de servicii, iar in multe ramuri un notar este unul dintre aceste servicii.

Unele biblioteci ofera servicii notariale gratuite, in timp ce altele solicita o taxa redusa (in jur de un dolar). Verificati site-ul bibliotecii publice sau sunati la sucursala pentru a verifica disponibilitatea, preturile si orele.

Daca nu stiti unde este sucursala cea mai apropiata, utilizati internetul pentru a gasi o biblioteca langa dvs. pe care o puteti apela pentru a intreba despre serviciile notariale.

Daca intampinati dificultati in gasirea unui notar deschis tuturor, este posibil sa aveti mai mult noroc cu organizatiile la care v-ati alaturat. Multe grupuri ofera servicii notariale gratuite sau cu costuri reduse ca un beneficiu pentru a atrage mai multi membri.

Elevii: Multe scoli si universitati au adesea notari publici liberi in campus.

Militarii: Multi ofiteri sunt autorizati sa actioneze in calitate de notar pentru membrii militari si pentru persoanele aflate in intretinerea lor. Bazele militare au, de obicei, un notar disponibil, desi trebuie sa fiti autorizat sa intrati in baza pentru a putea utiliza serviciile.

Locul dvs. de munca: locul dvs. de munca ar putea avea un notar care ar fi bucuros sa  ajute un coleg de munca, mai ales daca lucrati pentru o companie mare.

Hoteluri: Cand sunteti pe drum, centrul de servicii de afaceri al hotelului sau al statiunii este un loc bun pentru a verifica. Walt Disney World ofera servicii notariale, de exemplu, la posturile de consiliere din Lobby.

Alte organizatii: daca sunteti membru al oricarei alte organizatii mari, verificati daca este disponibil un notar public.

Aveti asigurare auto sau auto? Sau un agent imobiliar? Ai putea avea un notar:

In acelasi sens, agentiile imobiliare si reprezentantele auto sunt locuri bune pentru a va uita daca trebuie sa gasiti un notar.